Results 1 to 10 of 766
Like Tree1503Likes

Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: ☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dreamer AC Milan 21's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Glavni tim (opet) izgubio, iako je dominirao i bio bolji, 61% posjeda protiv tima iste kvalitete, puno više udaraca, ali poraz 2-3, skoro kao utakmica Bournemouth - Newcastle od nekidan. Nekim čudom je i dalje 3., ako s ovakvom formom uopće ostanem u top 4 do kraja sezone, to će biti uspjeh.
    Dnirpo odigrao 2-2 u kupu kod kuće. Naravno, otvorio TE 10min prije utakmice, promjenio karticu dok utakmica ne počne, onda se sjetim da imam utakmicu i vratim se na poluvremenu, gubim 1-2, promjenim formaciju iz 451V u 32V i izvučem remi. Protivnik je igrao 4-2DM-3MC-ST
    Da sam odmah pogledao formaciju prije utakmice, možda bi bilo i pobjede.
    Celtic slavio protiv drugoplasiranog. Trn u oku, skaut nordgen ST koji ima napadački skill 7*, fizički 6*, a zabija malo, gotovo pa nikad, sad se pojavio kao ukazanje s klupe i zabio možda ključan gol sezone u dvoboju protiv drugoplasiranog tima sezone, u borbi za prvaka. Dramatična utakmica, krenuo sam s ravnim, klasičnim 451, a pošto je moj srednji MC imao loše ocjene tokom utakmice, odlučio sam riskirati i staviti tog nesuđenog golgetera u igru pri rezultatu 1-1. Došao mi je ko kec na desetku, zabio u 82' za pobjedu 2-1. Bolje nije moglo, ako postanem prvak, onda se odužio za cijelu neefikasnu sezonu, sunce mu poljubim!
    ☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆-celtic-l13d22.jpg
    ☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆-celtic-l13d22-de-leon.jpg
    napokon celtic da osvoji nadam se jel znam uvek nekako mu izmakne trofej, pu pu da ne ureknem

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by AC Milan 21 View Post
    napokon celtic da osvoji nadam se jel znam uvek nekako mu izmakne trofej, pu pu da ne ureknem
    Celtic je bio prvak u svojoj 13. sezoni zadnji put, (ovo mu je 15), a to je sezona u kojoj nisam bio aktivan. Dakle, ako računam ostale sezone kad sam bio aktivan, nisam sa Celticom osvojio ligu od sezone 4 tako da je taj iz 13. jedini ligaški trofej u zadnjih 10 sezona. Vidjet ćemo kako će sezona 15 završit.
    Ex top eleven player