Glavni tim (opet) izgubio, iako je dominirao i bio bolji, 61% posjeda protiv tima iste kvalitete, puno više udaraca, ali poraz 2-3, skoro kao utakmica Bournemouth - Newcastle od nekidan. Nekim čudom je i dalje 3., ako s ovakvom formom uopće ostanem u top 4 do kraja sezone, to će biti uspjeh.
Dnirpo odigrao 2-2 u kupu kod kuće. Naravno, otvorio TE 10min prije utakmice, promjenio karticu dok utakmica ne počne, onda se sjetim da imam utakmicu i vratim se na poluvremenu, gubim 1-2, promjenim formaciju iz 451V u 32V i izvučem remi. Protivnik je igrao 4-2DM-3MC-ST
Da sam odmah pogledao formaciju prije utakmice, možda bi bilo i pobjede.
Celtic slavio protiv drugoplasiranog. Trn u oku, skaut nordgen ST koji ima napadački skill 7*, fizički 6*, a zabija malo, gotovo pa nikad, sad se pojavio kao ukazanje s klupe i zabio možda ključan gol sezone u dvoboju protiv drugoplasiranog tima sezone, u borbi za prvaka. Dramatična utakmica, krenuo sam s ravnim, klasičnim 451, a pošto je moj srednji MC imao loše ocjene tokom utakmice, odlučio sam riskirati i staviti tog nesuđenog golgetera u igru pri rezultatu 1-1. Došao mi je ko kec na desetku, zabio u 82' za pobjedu 2-1. Bolje nije moglo, ako postanem prvak, onda se odužio za cijelu neefikasnu sezonu, sunce mu poljubim!