@ kaskada
ja ranije dobijem jedan crveni preko mob-a ali u zadnje vreme nema više ni to.
@ kaskada
ja ranije dobijem jedan crveni preko mob-a ali u zadnje vreme nema više ni to.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
@ wolf
Ovaj Streater je sad dao dva gola na tekmi i nikad vise.
Ekipa ti je sasvim dobra nema razloga za ovakvim rezultatom. Jedino ne kapiram sto nemas boljeg golmana osim ako ti nije rezerva. Prodaj ga i kupi nekog akademca. Kod mene na serveru menadzeri koji su dva tri nivoa iznad prodaju akademce sa dosta nizom cenom od njihove TV.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Mrtva trka za LS :-)))))
Idemoooooooooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Držite se za gaće polećemo
Nazalost, moracu da se vratim sistemu sa dve ekipe i da ih rotiram jer me raspored ubija. od pocetka sezone razmak izmedju dve tekme nije veci od 3-5 sati sto je malo da se ekipa oporavi.
nakon prelaska na sistem sa dve ekipe, prva postava u prvenstvu pobedjuje sve redom. Nece mi vise ista ekipa igrati obe tekme u danu, samo ako neko ima kartone i jedan mora da igra obe jer imam 21 igraca.
Nakon one lude partije u prvenstvu gde sam pobedio 8:2 usledila je jos jedna puna golova. Taj mec je odigran juce. Inace od ovog protivnika sam u prvom delu sezone izgubio 4:2 ali sam sada uz malu pomoc oko taktike clana @t11_fan lagano pobedio.
Danas je odigran i prvi mec polufinala u LS, opet pljustali golovi. Kad bi postojalo kladjenje samo 7+ da igram moje meceve obogatio bi se