Page 62 of 76 FirstFirst ... 1252606162636472 ... LastLast
Results 611 to 620 of 766
Like Tree1503Likes

Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: ☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    @ wolf
    Ovaj Streater je sad dao dva gola na tekmi i nikad vise.
    Ekipa ti je sasvim dobra nema razloga za ovakvim rezultatom. Jedino ne kapiram sto nemas boljeg golmana osim ako ti nije rezerva. Prodaj ga i kupi nekog akademca. Kod mene na serveru menadzeri koji su dva tri nivoa iznad prodaju akademce sa dosta nizom cenom od njihove TV.
    Ma imam golmana skauta, ali brani loše i protiv boranije... Sledeću će da mi brani golman sa 2*...

VIP Macva FC's Avatar
    Mrtva trka za LS :-)))))

Idemoooooooooooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar

Držite se za gaće polećemo

Champion lespa's Avatar
    Nazalost, moracu da se vratim sistemu sa dve ekipe i da ih rotiram jer me raspored ubija. od pocetka sezone razmak izmedju dve tekme nije veci od 3-5 sati sto je malo da se ekipa oporavi.

nakon prelaska na sistem sa dve ekipe, prva postava u prvenstvu pobedjuje sve redom. Nece mi vise ista ekipa igrati obe tekme u danu, samo ako neko ima kartone i jedan mora da igra obe jer imam 21 igraca.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Apprentice Стефан Глишић's Avatar
    Nakon one lude partije u prvenstvu gde sam pobedio 8:2 usledila je jos jedna puna golova. Taj mec je odigran juce. Inace od ovog protivnika sam u prvom delu sezone izgubio 4:2 ali sam sada uz malu pomoc oko taktike clana @t11_fan lagano pobedio.

☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆-untitled.jpg

Danas je odigran i prvi mec polufinala u LS, opet pljustali golovi. Kad bi postojalo kladjenje samo 7+ da igram moje meceve obogatio bi se

☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆-untitled1.jpg

Champion lespa's Avatar
    odigrana prva tekma polufinala LP-a i nazalost poraz 2:0 u gostima. Nisam pratio mec i protivnikovoj 3-5-2 sam suprostavio 4-4-2 formaciju. S obzirom da nemam gol u gostima, tesko da prolazim dalje.

☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆-capture-235.jpg

☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆-capture-236.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Joj smejurije... Posle jučerašnjeg trola, kada sam sa igračem više odigrao 1-1 protiv 13-og na tabeli, danas svu onu boraniju sa klupe stavim u tim protiv 4-og (u napadu, umesto 2 skauta, igrač sa 1*)... Gubim 2-0, reko' dobro je, nije mnogo, a onda ovi moji bilmezi preokrenu na 3-2 i ne padnem ispod crte za promociju...

☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆-13.jpg

Famous Top El's Avatar
    Jel sam ja toliko glup menadzer da ce me jedna ista ekipa izbaciti 3 puta za redom u LS ili je to samo brat Random......

VIP
    Quote Originally Posted by Top El View Post
    Jel sam ja toliko glup menadzer da ce me jedna ista ekipa izbaciti 3 puta za redom u LS ili je to samo brat Random......
    Ma taj ima protekciju u Nordeusu...

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Ma taj ima protekciju u Nordeusu...
    Ma nabijem ja njih na bananu nece oni mene vise zajebavati...........

Page 62 of 76 FirstFirst ... 1252606162636472 ... LastLast