Nemožeš je dodat u top eleven prijatelje jer je na stranom serveru. Ali evo link od facebooka https://www.facebook.com/ferdinanda....ef=friends.all
Nemožeš je dodat u top eleven prijatelje jer je na stranom serveru. Ali evo link od facebooka https://www.facebook.com/ferdinanda....ef=friends.all
Liga ostala kao utješna nagrada ...
@Gledam ove dvije ekipe,
I čudim se kako će sa ovakvim igračima ponavljat ligu.
A momak 16 level (level veći od mene) sa ovakvim timom osvojio kup:
Ili recimo ovaj što je sa timom od prosjeka 4* osvojio ligu prvaka:
Čudna li je ovo igrica ...
@Top El čestitke na tripl kruni
Last edited by Najdox; 11-13-2015 at 07:06 PM.
Obezbedili smo LS sledece sezone sto je najbitnije, Kup je u vetrini, mozemo polako u sledecu sezonu!
Cestitam svima na titulama.
Bravo Top El na trostrukoj!
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6012X уз помоћ Тапатока
Prvo da cestitam Top El na trostrukoj!
Sto se nas tice danas u prvenstvu pobeda u gostima protiv direktnog konkurenta za titulu, da juce nisam napravio onu glupost vec bi slavio. Problem je sto mi je najbolji igrac dobio zuti i bice suspendovan za poslednje kolo. On je kvaliteta 90, a rezerva 70 pa vi vidite koja je razlika :/ Igram kod kuce sutra dovoljno mi je nereseno da uzmem titulu, kakve sam kurate srece ne bi me cudilo da izgubim ali videcemo.
E sada sto se tice finala LS mogu reci ocekivan poraz. Jednostavno ja ovog liga ne mogu da dobijem ne znam zasto, po stoti put ponavljam cudna mi ova igrica neki put. Prosle sezone u prvenstvu, ove godine u grupi i sada u finalu. Imamo bukvalno identican kvalitet ekipe i ja ili igram nereseno sa njim ili puknem kao danas u finalu -.- I pored toga sto kao po obicaju ima gomilu njih koji navijaju za njega i veci posed lopte ja sam taj koji je konstantno dominirao i stvarao sanse, a on mi uvaljao iz jednog kontranapada i iz slobodnjaka, pored toga nije stvorio sansu ali jbg tako je to u fudbalu. Ja sam pri kraju uspeo da smanjim rezultat, a pre toga sam imao i stativu. Nije mi se dalo makar u produzetke da odem, dobro sam se ispromasivao.
Sta da se radi prosle sezone smo osvojili LS nije se dalo da dve godine za redom to ucinimo.
Iskreno se nadam da zbog najboljeg igraca koji nece igrati sutra necu biti kaznjen pa na kraju ispusiti i za titulu u prvenstvu. Valjda cu izvuci makar remi kod kuce kao utesnu nagradu za ovu sezonu...
Last edited by Стефан Глишић; 11-13-2015 at 07:29 PM.
Čestitam svima na trofejima, a posebne čestitke idu za Top El-ovu trostruku.
Svi koji osvoje trostruku nemaju pravo žalbe na trolovanja, ozljede i ostale problemčiće u ovoj igri u narednih 10 sezona
Ex top eleven player
Hvala svima na cestitkama!
T11 fan navikao sam ja vec na sve to.....
Top El legendooooo cestitke
Sent from my Lenovo A680_ROW using Tapatalk
Bravo Top El na trostrukoj i da je odbranis sledece sezone
Cestitam i svim menadzerima na osvojenim trofejima