Moj tim
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
My Team
-->http://forum.topeleven.com/team-show...en-1860-a.html<--
#SVETINJA
probaj da izbalanairas malo, da imas 4 u defanzivi, 4 u veznom redu i 2 u napadu.. Preporucio bih ti neki diamond ili 4-2-2-2(4-4-2 sa AMR i AML) i napadacki
Sent from my Lenovo A680_ROW using Tapatalk
Rezime sezone:
Liga
U ligi smo malo losije krenuli ali od onog dana kad smo preuzeli prvo mesto nismo ga ispustili do kraja.Najzasluzni za to je Sančez koji je i ove sezone idominirao u svim takmicenjima.
Liga Sampiona
Grupnu fazu smo zavrsili kao 2,a onda krece serija pobeda u LS sve do prve polufinalne utakmice gde gubimo 1-0.Medjutim u revansu Sančez sa svoja 3 gola nas odvodi u finale gde lako i ubedljivo slavimo...
KUP
Napokon se isplatilo smanjivanje kvaliteta u kupu dobili smo vecicu ekipa sa 1 ili 2 nivo ispod,bilo je malo problema u uvodnoj fazi kupa ali kasnije lagano do titule.
Igrac sezone svakako Sančez koji je izdominirao u svim takmicenjima,a narucito u poslednje 2 utakmice u LS gde je dao 2 het-trika....
Nakon ovako uspesne sezone odlucili smo da i u sledecoj ostanemo PAOK i da nastavimo u istoj garnituri
Na kraju cestitke svima koji su uzeli bar jedan trofej,a onima koji nisu zelim puno srece u narednoj!
Last edited by Top El; 11-14-2015 at 11:11 AM.
No.2
Pobjednik lige level 13: Celtic
![]()
Ex top eleven player
To je to za ovu sezonu
![]()
Nisu mi jasni ovi izveštaji, zvuče retard... Sve se to može videti iz statistika...![]()
pa dobro, malo sminke.
ali smesni su mi sa ovim poboljsanjem pred tekmu: tipa nisi svima podigao moral, nisi odredio ko je izvodjac penala i tome slicno.
I onda na forumu vidimo da menadzer ( Munchen ) koji sve to drzi tip top ne moze da bude u prvih sedam.
Juce citam na Net-u intervju sa nekim iz Nordeusa gde se opet hvale da imaju 100 miliona reg. korisnika u T11. Ja cisto sumnjam da imaju vise od milion aktivnih menadzera.
Takodje, kaze da 80% osoblja radi na razvoju novih igara tako da realno ne treba od njih ocekivati neke velike promene kad je u pitanju T11.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
nisam pratio mec 26. kola i samo sam usao da vidim izvestaj i dodelim skil poene. Pobeda u gostima 5:0 i svih pet golova AML Gamonal! Mozda malo smaram ali evo malo info za ljubitelje brojki: Gamonal je u ovoj sezoni postigao 59 golova na 39 tekmi ili 1,51 golova po tekmi sto je fantastican skor! Vidim da Top El ima igraca ( Sancez) koji je postigao 70 golova ( Vau!!! ) ali Gamonal je bolji cak i od njega jer je Sancez postigao 1,37 golova po tekmi.
Nazalost, morao sam da mu obnovim ugovor i skocila mu je plata a sutra ce mu pasti i TV jer ce imati 25 godina. Napredovace sporije to je sigurno a kako ce igrati u novoj sezoni videcemo. Jedno je sigurno, ovakvu sezonu nece ponoviti!
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
NTNK United se nije proslavio u 48.sezoni na 47.nivou...
Nadamo se da ce nase molitve i savete admini uvaziti i da ce igra biti bolja za koju sezonu...
Uprava kluba cestita svima na ostvarenim rezultatima
![]()