Nema ko da ih preuzme, ovi aktivni na 50 levelu nisu ludi da uzmu klub na 49 levelu. Njima ne manjka ni novca ni tokena sigurno. Ja kad pogledam njihove timove na 50 levelu izgledaju strašno jaki (iako samo 2 levela iznad). Sad im je problem da nemaju više 300 kofera na dan da skidaju pa su usporili malo, a prije 10 sezona su imali full tim na 9* i čak neki igrači jači od 9* (u nordeusu su trebali za njih uvesti 10*). Sad ti igrači imaju oko 30 god ali još uvijek daleko iznad kvaliteta mojih igrača. Za par sezona kad odu u penziju ti igrači biću ravnopravan, nadam se
Liga mi je ujednačena, najjači je prošle sezone završio na 2. mjestu iza mene, pa ako je suditi po tome, mogu da se nadam tituli
U ligi prvaka mi je "mrka kapa". Ovdje ako prodjem grupu (u što sumnjam) onda idem na Nerku Ždralovića i tu mogu samo da brojim golove u svojoj mreži.
U kupu preslikano, sve kao i u LP.
Tačno sam znao ko će da nam pravi najviše problema, a 1000% sam bio siguran da će da nam da gol kada je dobio žuti karton, što se desilo već u sledećem napadu... Spašava nas Thorsen u 90. minutu, i to tek kada sam krilima zamenio mesta i stavio ih van pozicije, pošto se Karatziolis nije video po levoj strani...
Hehe, nema veze. Iskreno ni ne ocekujem nesto previse od ove sezone, zeznuo sam se sto sam pukao 50 tokena na jednog igraca i necu skoro da prebolim to Trazim jos pojacanja ali nikako da mi naidju neka koja mi odgovaraju, dok se to desi ima da poispadam iz svih takmicenja
Evo danas je pocelo prvenstvo, igrao sam kod kuce protiv dosta jaceg rivala. Odmah sam kiksnuo na startu 1:1 je bilo, mada iako je rival bio jaci ja sam bio taj koji je dominirao tokom citavog meca, ali dzabe na kraju samo podela bodova. Dosta mi je izjednacena liga 4 neresene u prvom kolu i samo dve pobede, jedna tek treba jos da se odigra.
@lespa
Ja bas gledam sta mi pricas da trosim tokene na kofere kad ne znam sta cu sa njima
Au stefane kukas za 50tokena a imas 700, pa ja da imam te tokene osovjio bi tripl Npr digo bi igrace na 7-8 Zvezde I stedio tokekene posle nekoliko sezona
Last edited by AC Milan 21; 10-20-2015 at 04:54 PM.