t11_fan, kako znas koji su fast traineri?
t11_fan, kako znas koji su fast traineri?
If you can dream it, you can do it.
Aha, ajde molim te
If you can dream it, you can do it.
@Unlocker
Gornji tim (ex Clermont) je nivo 18, donji (Celtic) nivo 13. A oovi igrači na donjoj slici čak nisu najvrijedniji uopće, izgubio sam aukciju za jednog napadača fast trainera koji vrijedi 70M, za te pare moguće je kupit 2 igrača od 5* na tom nivou.
Već sam jutros potrošio po 200 zelenih bustera za oba tima na slici
Ex top eleven player
u Kupu izvucen tim sa igracima van pozicija tako da prva dva dana sezone laganica.
jutros kupljena 4 igraca brzog razvoja koja ce ostati u klubu bar 4 sezone. naravno, to znaci da ce trpeti rezultati ali ne mogu vise da se smaram sa stalnim promenama tima. Sutra mi stize akademac sa tokenima tako da cu i njega uzeti ako mi odgovara pozicija pa makar imao samo tri zvezdice.
Hocu da napravim ekipu koja ce igrati zajedno bar 4-5 sezona. Naravno, nordeus ce me kazniti sto ne menjam igrace tj. ne trosim tokene ali boze moj vazno je ucestvovati.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
vidim udarate zestoko od jutra sretno svima u novoj sezoni,dabogda svi trostruke uzeli
MOMCAD KOJA CE IGRAT SAMA POSTO PRESTAJEM AKTIVNO IGRAT,ULAZIZI CU PONEKAD AKO STIGNEM
Last edited by vedran boca juniors; 10-18-2015 at 11:53 AM.
Daj Veco,nisi se valjda smorio zbog lose sezone...
Nije lose za pocetak :-)
Idemooooooooooooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО