Jutros smo onako pospani bidovali i potrosili 55T a doveli samo dva igraca...kakav sam amater covece...
Jutros smo onako pospani bidovali i potrosili 55T a doveli samo dva igraca...kakav sam amater covece...
Nereseno,no bar imamo prednost malu, zadovoljan sam kako su moji igrali imali smo vise sansi no protivnik je jak isto
Evo i mene, nakon kraće pauze. Uzeo sam ligu prošle sezone u zadnjem meču sa drugoplasiranim, a što se tiče kupa i LP tu sam brzo završio i čini mi se da u skorijoj budućnosti neću osvajati ta takmičenja jer sam zapeo sa 50 levelom i u kupu ali i u ligi prvaka (ja sam 48 level). Barem mi je prvi protivnik u kupu level ispod mene, mada slične kvalitete (ponavljač levela).
Ex top eleven player
Na balkancu fin start
Gagas štoper naš dominira
Hvala kolegi Milanu na podršci
Lagano
Suma sumarum prošle sezone:
U slijedeću sezonu ulazimo sa novom garniturom:
Fino otvaramo sezonu, danas sigurna pobjeda u Kupu:
Igrat` ćemo u skoro identičnom sastavu i ove sezonu. Danas "otišla" 3 igrača koja nisu zadovoljila, a dovedena 2 nova (odbranu smo poboljšali) za 10 tokena.
Plan je dovesti još jedno MC-a i jednog ST-a u narednim danima, po mogućnosti za 1 token.
Last edited by sanhO; 10-18-2015 at 10:57 PM.
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
Dobro jutro... Jbt, ne znam odakle da počnem sa postovima, a samo 24 sata me nije bilo na forumu...