Daj bre sta je ovo, pocinje tekma u 5 minutu povredjen napadac, u 75. minutu povredjena njegova zamena.
ment. norm., igraci kond. 99%, bez bonusa...
i sta sad, moram da potrosim 27 crvenih jer sutra startuje sa po dve tekme u danu.
Daj bre sta je ovo, pocinje tekma u 5 minutu povredjen napadac, u 75. minutu povredjena njegova zamena.
ment. norm., igraci kond. 99%, bez bonusa...
i sta sad, moram da potrosim 27 crvenih jer sutra startuje sa po dve tekme u danu.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
sad ovo pisem besan zbog silnih povreda, ali evo sta da uradis sa tih 700 tokena. Izaberi jednu garnituru po tvom izboru i ono sto ti ostane kupi crvene kofere. Ili, svake sezone pretvori 45 tokena u novac i gradi stadion jer ovako ode sve na glupe aukcije.
A sto se tice bidovanja, izbegavaj igrace sa spec. ( sminka ) i igrace kojima kvalitet zavrsava sa 4 i 9.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
A jbg ja bas zato uzeo ovog sto mu se zavrsavao kvalitet na 9 i plus mu je falio jedan skil do nove zvezdice. Ma sta cu zajebo sam se ne mogu da prezalim jos uvek...
@lespa
Ne, neka ne kupuje crvene. Ja sam to jednom napravio i nikad više;
Kupio crvene bustere za 10T da oporavim igrača pred važnu utakmicu tog dana, on se ozljedio u prvoj utakmici tog dana na 3 dana, nakon toga popravim mu kondiciju, stavim na trening-istezanje, on se ozljedi na 4 dana
Tad sam prvi i zadnji put to napravio
Ex top eleven player
Ali gledao sam to na sva 3 kluba i ne mogu naći. Razumijem da je to problem za Dnipro koji je sa nivo 18, ali za Celtic koji je 13 mislim da bi trebalo biti slobodnih igrača, međutim nema ih. Ne vjerujem da nema otpuštenih akademaca ili igrača isteklih ugovora...
Ex top eleven player
Mogul se slat napravljeni dresovi/grbovi ?
Remi u kupu, 2-2, prolaz dalje
Bice krljanja
Sent from my Lenovo A680_ROW using Tapatalk