Page 6 of 77 FirstFirst ... 456781656 ... LastLast
Results 51 to 60 of 766
Like Tree1503Likes

Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: ☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆

Champion lespa's Avatar
    Daj bre sta je ovo, pocinje tekma u 5 minutu povredjen napadac, u 75. minutu povredjena njegova zamena.
    ment. norm., igraci kond. 99%, bez bonusa...
    i sta sad, moram da potrosim 27 crvenih jer sutra startuje sa po dve tekme u danu.
    AC Milan 21 likes this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Стефан Глишић View Post
    Ma kazem lepo da nema veceg debila od mene al sta da se radi Iskreno nisam ocekivao da ce ici neko preko 30 tokena, a kad sam vec pukao toliko nisam bio lud da odustanem i onda picio do kraja jbg. Sto se tice slobodnih igraca tako je kod svih izgleda od prosle sezone, znam da sam citao isto na onom sajtu topeleven.info da su se zalili ...
    sad ovo pisem besan zbog silnih povreda, ali evo sta da uradis sa tih 700 tokena. Izaberi jednu garnituru po tvom izboru i ono sto ti ostane kupi crvene kofere. Ili, svake sezone pretvori 45 tokena u novac i gradi stadion jer ovako ode sve na glupe aukcije.
    A sto se tice bidovanja, izbegavaj igrace sa spec. ( sminka ) i igrace kojima kvalitet zavrsava sa 4 i 9.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Apprentice Стефан Глишић's Avatar
    A jbg ja bas zato uzeo ovog sto mu se zavrsavao kvalitet na 9 i plus mu je falio jedan skil do nove zvezdice. Ma sta cu zajebo sam se ne mogu da prezalim jos uvek...
    lespa and GSMD like this.

VIP t11_fan's Avatar
    @lespa
    Ne, neka ne kupuje crvene. Ja sam to jednom napravio i nikad više;
    Kupio crvene bustere za 10T da oporavim igrača pred važnu utakmicu tog dana, on se ozljedio u prvoj utakmici tog dana na 3 dana, nakon toga popravim mu kondiciju, stavim na trening-istezanje, on se ozljedi na 4 dana
    Tad sam prvi i zadnji put to napravio
    lespa likes this.
    Ex top eleven player

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Baš gledam igrače od 3* na aukcijama ovih dana, mislio sam pošto je nova sezona da će biti slobodnih igrača, međutim ima ali isključivo onih od 32-34g. Tražio sam i prošle sezone i nisam vidio niti jednog slobodnog igrača mlađeg od navedenih. Zašto ih nema više na aukcijama? Ovi stari slobodni igrači 32-34 su niškoristi.
    Da li je to individualan problem ili ste i vi primjetili slično?
    Sjećam se vremena kad se svaki dan moglo naći slobodnih igrača, nekad 1 dnevno, nekad 4-5 u danu. Sad nisam vidio jednog u cijeloj sezoni.

@Стефан Глишић
    Pa ja sam toliko tokena potrošio da složim Dnipro, kupio 7-8 fast trainera (ostalo mi samo GK još kupit) + novo ime kluba i stadiona
    sto si veci level sve manje i sve teze ceh ih nalaziti prijatelju to je tako

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    sto si veci level sve manje i sve teze ceh ih nalaziti prijatelju to je tako
    Ali gledao sam to na sva 3 kluba i ne mogu naći. Razumijem da je to problem za Dnipro koji je sa nivo 18, ali za Celtic koji je 13 mislim da bi trebalo biti slobodnih igrača, međutim nema ih. Ne vjerujem da nema otpuštenih akademaca ili igrača isteklih ugovora...
    Ex top eleven player

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Daj bre sta je ovo, pocinje tekma u 5 minutu povredjen napadac, u 75. minutu povredjena njegova zamena.
    ment. norm., igraci kond. 99%, bez bonusa...
    i sta sad, moram da potrosim 27 crvenih jer sutra startuje sa po dve tekme u danu.
    Rana povreda igrača, pa onda povreda njegove zamene u drugom delu utakmice je stari šablon...
    lespa likes this.

Apprentice Najdox's Avatar
    Mogul se slat napravljeni dresovi/grbovi ?

Famous Top El's Avatar
    Teze nego sto se ocekivalo u kupu umesto mc od 5* stavio sam dmc od 3* i on je bio igrac utakmice.
    ☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆-screenshot_300.jpg☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆-screenshot_301.jpg

Rookie
    Remi u kupu, 2-2, prolaz dalje
    Bice krljanja

Sent from my Lenovo A680_ROW using Tapatalk
    AC Milan 21 likes this.

Page 6 of 77 FirstFirst ... 456781656 ... LastLast