ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ubi me Milan 4:2 :-))) Bice ovo jos jedna teska sezona
Idemooooooooooooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
@Macva
Ja mislio kupiti nešta na akciji kad sam pročitao da su dali popust, međutim izbor je nikakav. Taman mi fali nekoliko T za Realov paket jer sam potrošio to na transfere, međutim svejedno bih bio u nedoumici, da li kupovati ili čekati druge dresove na akciji.
Ex top eleven player
I u LIGI i u LP dvije jako dobro odigrane utakmice, te upisane prve pobjede u ovim takmičenjima.
Danas dovedena čak 4 igrača za 12 tokena. Peruanac Quevedo, Francuz Pogbonha, Kolumbijci Consuegra te Bollanos su nove akvizicije našeg kluba. Klub su također napustila 3 igrača koja su izgubila svoja mjesta u timu sa dovođenjem novih igrača.
Veznjak Pogbonha nam je večeras donio i pobjedu u LP sa jedinim golom na utakmici.
Tim je formiran, ali smo otvoreni za možda još kojeg dobrog, a "jeftinog" igrača, u slučaju da se pojavi na transfer listi.
![]()
Last edited by sanhO; 10-20-2015 at 10:48 PM.
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!