@ glisic
a ja tebe savetujem da pretvoris tokene u crvene kofere a ti imas crvenih 600+
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
@ t11 fan
"Zašto liga ne bi npr. imala 5 timova od 5*, 5 timova od 4* i ostale od 3*?"
odlicna ideja, i ja tako mislim ali to nije moguce.
svi menadzeri u takvoj ligi bi na svom nivou bili kvalitete 5* i hteli bi da su oni iz najjaceg sesira i da se bore za trofej ili prva cetiri a to Nordeus ne moze da izvede. jedino da Nordeus stavi 4-5 aktivnih menadzera 5* u jednu ligu i tu stavi ekipe 5x4* i 5x3* kojima bi Nordeus upravljao i aktivno ucestvovao u toku tekme da menja igrace sa losom ocenom, promenom formacije i sl.
e sad koliko je to izvodljivo ne znam.
ja bi voleo nesto drugo da se uradi.
da Nordeus identifikuje tankere ( kris i ostali) i da ih stavlja u lige da svih 14 menadzera budu tankeri pribliznog kvaliteta pa izvolite gospodo izborite promociju a kamoli da osvojite ligu.
takodje, da se eliminise rupa koju i ja koristim tako sto bi se gledao kvalitet samo prve postave a ne svih 22 igraca ali to ne znam kako bi se napravilo.
Takodje, velika rupa igrice je sto menadzeri cekaju treci dan da se formira liga pa onda kupuju bolje igrace ili koferima dizu nordgene na 7*.
Ma nek ostane kakva jeste sta je tu je.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Fino sam unovčio akademca 3* od 12 tokena. Sad mogu kupiti 2 igrača od 5*. I ove sezone mi stavljaju nordgene na TL, mada ne tako dobre kao prošle sezone
Bidovali su na 30+ rundi. To je moj recept, tako svake sezone sam u plusu sa novcem.
Kod mene ove sezone liga koliko sam video nije nesto vecina su ponavljaci levela,a ima i 1 tim koji je solidan......
Na 49 levelu sam ušao da vidim kakva im je liga, kad tamo pola ekipa botovi.
Sigurno svi prolaze level