Results 1 to 10 of 766
Like Tree1503Likes

Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: ☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Стефан Глишић View Post
    Ma kazem lepo da nema veceg debila od mene al sta da se radi Iskreno nisam ocekivao da ce ici neko preko 30 tokena, a kad sam vec pukao toliko nisam bio lud da odustanem i onda picio do kraja jbg. Sto se tice slobodnih igraca tako je kod svih izgleda od prosle sezone, znam da sam citao isto na onom sajtu topeleven.info da su se zalili ...
    sad ovo pisem besan zbog silnih povreda, ali evo sta da uradis sa tih 700 tokena. Izaberi jednu garnituru po tvom izboru i ono sto ti ostane kupi crvene kofere. Ili, svake sezone pretvori 45 tokena u novac i gradi stadion jer ovako ode sve na glupe aukcije.
    A sto se tice bidovanja, izbegavaj igrace sa spec. ( sminka ) i igrace kojima kvalitet zavrsava sa 4 i 9.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    sad ovo pisem besan zbog silnih povreda, ali evo sta da uradis sa tih 700 tokena. Izaberi jednu garnituru po tvom izboru i ono sto ti ostane kupi crvene kofere. Ili, svake sezone pretvori 45 tokena u novac i gradi stadion jer ovako ode sve na glupe aukcije.
    A sto se tice bidovanja, izbegavaj igrace sa spec. ( sminka ) i igrace kojima kvalitet zavrsava sa 4 i 9.
    stedite tokene i kofere maksimalno,ne kuzim one koji do 15og lvla trose puno kofera i tokena,do 15-20 lvla su vecina neaktivni ili im dosadila igra i dovoljno je imat 5* igrace i mozda 2 skauta plafon
    AC Milan 21 likes this.