Posle poraza od 1-4 u prvoj utakmici Kupa, u revanšu sam se vratio eksperimentalnoj formaciji Brazil '50 i krenuo na sve ili ništa... Ilić je ostao na klupi, golman, odbrana i napadač iz prve utakmice takođe... Ostali su samo Yano i George po krilima i veznjaci Chivu i Nuzzo... Igrali smo sa čak 4 igrača van pozicije (DL Quailey na DC, DMC Chivu na MC, DLM ML Yano na AML i DMR MR George na AMR)... A onda rapsodija na terenu (protivnik nam je olakšao kada je jedini MC dobio drugi žuti)... Novajlija Farrell, kog smo platili 27 tokena je preuzeo lidersku poziciju na terenu i odigrao briljantno, 3 gola, sva 3 iz slobodnjaka, uz 2 asistencije, ocena 9.9... Nažalost, morali smo da igramo produžetke, jer nam je boranija uvalila gol u 88. minutu, ali je to bila jedina ozbiljna šansa protivnika na celoj utakmici...
Po ko zna koji put moja ekipa najlošija u ligi, što se tiče rejtinga. Liga ponovo pakleno jaka. Drago mi je zbog toga jer bude zanimljivo tokom cijele sezone. Mislim, bude zanimljivo ostalim igračima jer se oni bore cijelu sezonu za što bolju poziciju. Ja sa svojom ekipom odradim prvi dio polusezone odlično, i onda drugi dio ne mogu nikoga da dobijem i kao i svaki put do sada ponavljam level . #SamoSloboda
Moj tim
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
My Team
-->http://forum.topeleven.com/team-show...en-1860-a.html<--
#SVETINJA
Posle nekoliko sezona u kupu imam sansu za trece kolo.
Na zrebu jutros opet dosta jaka liga o prva cetiri mesta nema govora znaci tank ili promocija ali bez lige sampiona.
Ekipa je skoro skockana fali mi ML/AML i mozda jedan DL/DC.
Sta reci :-)))) odmah u prvom kolu derbiii
Idemooooooooooooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Konacno, danas sam uspeo da dovedem dva pojacanja. i to sa po jednim tokenom zanimljivo.
lagana pobeda u ligi prvaka protiv napustene ekipe. vazno da se niko nije povredio i 240k od ucesca sto ce dobro doci za finansije.
razocaran sam ligom: pet napustenih ekipa a ovi ostali slabog kvaliteta. igracu bez bonusa jer ce liga biti smaranje.
zanimljivo, kod ekipe na 16-tom nivou jos nije formirana liga
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ubedljivo su mi oba tima najaca u ligi
Idemooooooo
Prije nego što išta napišem, moram da imam nekih problema s brzinom interneta (koji će vjerojatno potrajati do kraja mjeseca, da ne objašnjavam zašto) pa u skladu s tim jedva otvorim TE, video na internetu ne mogu uopće gledati itd. Ali eto, uspio sam odgledati danas prvu utakmicu Dnipra (htio već napisati Clermonta, ostala navika) u LP koja je završila s odličnih 3-0. Jučer je bila muka, izgubili 1-2 u kupu ali prošli tek na penale (isplatilo mi se postavljanje izvođača). Svi timovi su prošli prvu rundu kupa. A da ne bi bilo sve krasno pobrinio se kalendar utakmica koji naravno stavlja utakmice u točno 3 sata razlike -_-''. RIP busterima. E sad kad sam se već dotaknuo kalendara i lige i svih natjecanja, da spomenem i ove posljednje sustave formiranja natjecanja koji su nekima trn u oku, a i u džepu u kojem su tokeni, busteri itd.
Meni se ovo formiranje lige prema kvaliteti sve manje i manje sviđa. Da pojasnim detaljnije.
Nemam ništa protiv da igram ligu sa 5-6-7 timova iste kvalitete kao što je moj tim, ali da su svi timovi takvi, mislim da nije uredu. Ispadamo mi budale koji trošimo resurse i vrijeme kad plaćamo igrače od 5* ili jače jer na kraju razlika u kvalitete ne dolazi do izražaja ni u ligi ni u kupu zbog izjednačenih timova. S druge strane došlo je do kontraefekta u LP gdje su u grupama timovi svih mogućih kvaliteta pa tako i oni od 2* koji su bili prvaci prošle sezone!? (vjerojatno u ligi kvalitete 2*) i oni od 5. Paradoks je da je sad LP, koja je tzv. "elitna liga" postala kvalitetom slabija od klasične lige. To nema smisla. Ispada da igramo jaču ligu da bi se kvalificirali da igramo u slabijoj!? To je kao da prva 4 tima engleske premier lige sljedeće sezone imaju pravo igrati neko "elitno natjecanje" protiv prva 4 iz championshipa i prva 4 iz ostalih niže rangiranih liga. Mislim da je to apsurdno. Ne kažem da nisam uživao igrati u ovako jakim ligama, sezonu-2 mi ne smeta, međutim iz sezone u sezonu trošiti resurse da pojačam tim a na kraju mi oni anuliraju tu prednost u kvaliteti, ipak mi je dosadilo. LP je izgubila draž, kup je potpuna besmislica i u njemu se ne zna tko koga j€be da izvinete.
Naravno da ni stari sistem lige nije bio savršen, jedne sezone bi bila lagana, jedne teška, ali vjerujem da se može naći neki balans u organiziranju ligaških natjecanja. Isto tako ne bih želio igrati ligu s timom od 5* protiv 90% timova od 2-3*, to je dosadno kao HNL. Zašto liga ne bi npr. imala 5 timova od 5*, 5 timova od 4* i ostale od 3*? Naravno, ako netko ima bolju ideju (a vjerujem da ima takvih), neka se izjasni
Ex top eleven player