1503Likes
-
VIP
Dnipro i Celtic prošli su u sljedeću rundu kupa. Dnipro je u prvoj igrao 1-1, a dramatična je bila druga utakmica s 2 ozljede i crvenim kartonom DC-a u 47'. Do tad je tim dominirao, ali i nakon kartona uspio je zadržati nešto veći posjed lopte od protivnika, pa čak i zabiti 2 gola. Celtic je danas slavio 0-4 i prošao dalje bez problema.
Ex top eleven player

-
-

Rumunski DMC Vasile Chivu je odigrao 100 utakimca za crno-bele... Bio je odličan u prve 3 sezone, naročito u prvoj (tripla kruna), kada je na 46 utakmica postigao 12 golova...
Last edited by Steppenwolf; 10-23-2015 at 03:56 PM.
-
-
VIP
Izvlačenje timova u kup i ligu prvaka nikad mi neće biti jasno. Zašto tim koji je moj level, jači od mene, igra 1 godinu duže od mene bude izvučen u slabiji kup i LP level? Nije se oslabljivao, WTF. Zašto?
-
Famous
Krenulo je masovno koriscenje dresova nekog tamo engleskog tima iz 10 lige.....
-
VIP
Sledeća sezona mi je 50 po redu, a još nisam ni do polufinala kupa dogurao. Još sam pobrisao sve prijatelje 2 levela iznad i ispod pa da vidim hoće li biti kakva promjena, kad ono još i u LP 2 levela jači.
-
-
VIP
E moj NORDEUSE, pa što me ne stavi i u ligu sa 2 levela jačima? Pa nije velika razlika, samo 25Q (5*).
-
Ovo mi je smešno... Ilić, koji je 4 uzastopne sezone imao prosek preko 8.20, ne može da se sastavi s loptom... Jedva prosek 7.13 u prvih 6 dana sezone...