Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
Koji sam ja pajser izvadim celu prvu postavu protiv buranije u LS i zaboravim da vratim i puknem u ligi od ekipe koja mi je glavni konkurent za titulu..
Dakle, sljedite Biggleswade United na twitteru, ako se skupi 150t novih satelita (followera), TE će nam poklonit dres istoimenog kluba za kojeg vjerojatno nikad niste čuli.
Koji K? WTF?
Ili oni pojma nemaju o medijskoj kampanji ili ovo samo meni nema nikakvog smisla. Zašto bi itko bio follower na twitteru nekog tima za kojeg nije čuo, koji ga vjerojatno uopće ne interesira kako bi na igri dobio džabe dres koji može i sam napravit i kupit za nešta malo tokena ako mu se toliko sviđa?
Taman da mi pokone taj dres, neću ga koristit niti sam ikad koristio one njihove bonus dresove, nije mi fora kad svi to furaju
Ex top eleven player
Sve je to marketing i ja tu ne vidim nista lose...
Cak ima i zainteresovanih da kupe pravi dres Biggleswade United-a...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ma to je k od marketinga da izvineš, tako se to ne radi.
Opće je poznato da dobar ženski prsni koš sve prodaje; dakle, obući neku što već ima followere u dres koji oni hoće reklamirati, nek napravi selfie da joj sve ispada a promatračima sline cure, ubaci #tag i to je onda to
Ex top eleven player
Lik pomerio tekmu u ligi misli necu gledat, trebala se igrat sad za 1h, greska prijatelju opet cu gledat tekmu i razbiti te