1/16 KUP
Idemo dalje
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Pobeda od 4-0 u 1/16 kupa. Nije lose, mada menjao bi je za bodove u ligi...
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6012X уз помоћ Тапатока
Moji timovi su počeli s dramom, glavni tim je danas 2x poražen, 0-3 liga i 1-3 kup. U obje utakmice smo bili bolji statistički, međutim obrana mi je van forme i to me sad koštalo. Slab izbor je na aukcijama, nemam kog dovest. Ko zaqrc sutra igram protiv vodećeg. U LP je 2. sa 5 bodova.
Dnipro je dobio kod kuće u kupu 3-0, ali je poražen u ligi, zato u LP ubija sa 9 bodova i 17-0 nakon 3 kola.
Celtic jedini donekle drži vrh u ligi, ali njegova bolna točka je LP, zadnji u grupi, a najjači u grupi.
Ex top eleven player
Meni posle meca u kom sam primio dva gola iz penala i izgubio, u sledecem mecu sam igrao protiv lidera prvenstva i dobio 2 crvena kartona, odigrao 0-0.. Danas verovatno 2 povrede
Sent from my Lenovo A680_ROW using Tapatalk
Nagrada za idiota tjedna ide u Rumunjsku, vlasniku ovog tima;
Lik igra uski dijamant, s parama je blizu nule, klub nema novca za nove igrače, ima 2 MR-a u timu, biduje protiv mene na aukciji za trećeg MR-a. Imao sam vodeću ponudu inicijalne runde, on je bio jedina konkurencija, nisam htio više bidovati jer nisam očekivao da će budala ući u minus da kupi 3. MR-a, a igra uski dijamant. Nije mi žao jednog tokena, nego ne mogu vjerojvat kako idioti troše pare na aukcijama.
MR kojeg je kupio se ne vidi na slici tima jer igrica nije odmah uračunala transfer.
Ex top eleven player