Page 30 of 76 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast
Results 291 to 300 of 766
Like Tree1503Likes

Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: ☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    pobeda u prvenstvu protiv menadzera koji je pratio tekmu i igrao u formaciji koju prvi put vidim.
    odlican pocetak lige - 6 kola 18 bodova!
    Svedberg koji je pre neki dan dan dosao u klub postigao het trik. Da li je nova zvezda rodjena?

☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆-capture-196.jpg
    Tu tvoju formaciju sam ja igrao malopre i dobio prvog 1-0, u gostima...

Dreamer Cmex's Avatar
    Pobeda od 4-0 u 1/16 kupa. Nije lose, mada menjao bi je za bodove u ligi...

Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6012X уз помоћ Тапатока

VIP t11_fan's Avatar
    Moji timovi su počeli s dramom, glavni tim je danas 2x poražen, 0-3 liga i 1-3 kup. U obje utakmice smo bili bolji statistički, međutim obrana mi je van forme i to me sad koštalo. Slab izbor je na aukcijama, nemam kog dovest. Ko zaqrc sutra igram protiv vodećeg. U LP je 2. sa 5 bodova.
    Dnipro je dobio kod kuće u kupu 3-0, ali je poražen u ligi, zato u LP ubija sa 9 bodova i 17-0 nakon 3 kola.
    Celtic jedini donekle drži vrh u ligi, ali njegova bolna točka je LP, zadnji u grupi, a najjači u grupi.
    Ex top eleven player

Apprentice Стефан Глишић's Avatar
    Lep dan danas, tj. sada mu već dodje juče Što se tiče prvenstvene utakmice krila su blistala, AML je postigao dva gola i zabeležio jednu asistenciju, dok je AMR postigao dva gola i zabeležio dve asistencije.

☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆-_20151026_003554.jpg

Rookie
    Meni posle meca u kom sam primio dva gola iz penala i izgubio, u sledecem mecu sam igrao protiv lidera prvenstva i dobio 2 crvena kartona, odigrao 0-0.. Danas verovatno 2 povrede

Sent from my Lenovo A680_ROW using Tapatalk

VIP t11_fan's Avatar
    Nagrada za idiota tjedna ide u Rumunjsku, vlasniku ovog tima;
    Lik igra uski dijamant, s parama je blizu nule, klub nema novca za nove igrače, ima 2 MR-a u timu, biduje protiv mene na aukciji za trećeg MR-a. Imao sam vodeću ponudu inicijalne runde, on je bio jedina konkurencija, nisam htio više bidovati jer nisam očekivao da će budala ući u minus da kupi 3. MR-a, a igra uski dijamant. Nije mi žao jednog tokena, nego ne mogu vjerojvat kako idioti troše pare na aukcijama.
    MR kojeg je kupio se ne vidi na slici tima jer igrica nije odmah uračunala transfer.
    ☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆-idiot-week.jpg
    Ex top eleven player

Dreamer Cmex's Avatar
    Danas protiv prvog na tabeli u gostima, ako izvucemo bod to ce biti bod kao kuca, u manjku smo sa igrackim kadrom, neki igraci imaju kartone, te ce neki igraci morati da igraju na pozicijama koje im nisu maticne, i to ce sigirno predstavljati opasnost po nas...

Apprentice Стефан Глишић's Avatar
    Poraz u prvenstvu danas na gostovanju 4:2 Protivnik je bio približnog kvaliteta možda za nijansu malo jači od nas. Jednostavno nisam imao ideju koju taktiku da igram danas, previše je duvalo pozadi. Šta da se radi, idemo dalje. Prvi na tabeli nam beži dva boda, drugi jedan, dok ja i još dvojica imamo isti broj bodova i takoreći delimo treću poziciju.
    Last edited by Стефан Глишић; 10-26-2015 at 10:49 AM.

Dreamer Cmex's Avatar
    Tuzan poraz, iz kojeg moramo izaci jaci nego ikad.

Na veliku zalost 3-2 za domacina.

Uprava Milana morace hitno da reaguje ako misli da se plasira u Ligu Sampiona.

Pod hitno treba dovesti dva igraca na poziciji MC.

Danas su se ponovile decije bolesti ovog ranjivog tima, povovo su primili gol pa poceli da igraju. I da jure pozitivan rezultat.

Ponovo dajemo golove sto je dobro, samo da smanjimo broj primljenih i LS bi mogla biti realnost...

VIP t11_fan's Avatar
    Dobio sam ideju za novu garnituru, treba mi Porto-v grb i dresovi Argentine.

Page 30 of 76 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast