1503Likes
-
Apprentice
Popizdeo sam nakon današnje utakmice u kupu. Vodio sam 2:0 na poluvremenu u gostima i na kraju izgubio 3:2 -. -... Kako se sve okrene za jedno poluvreme, mislio sam da lagano idem dalje sada najverovatnije ispadam :/
-
Famous
Nereseno danas u ligi i dalje sam 1
-
Ovo je nestvarno kako me troluje ove sezone sa Partizanom, gubimo čak i od timova sa igračem manje... Džabe dva pojačanja skauta u odbrani, džabe skaut na desnom krilu, džabe skaut u napadu...
-
Pro
Ponovo jako teška liga. Danas novi poraz od ekipe koja se nalazi ispod mene i koja je lošija od mene. Mislim "grafički" lošija, ima slabije igrače, igrače od 4 i 5 zvijezda dok ja imam skaute i igrače od 5 zvijezda. Ali to ne igra nikakvu ulogu u igrici zar ne ? To je samo grafika, ono sređena igrica, kad uđeš da vidiš stadion on 'sija', a ove zvjezdice, taktika, postavke, to nema nikakve veze. To kako god postaviš bude ti onako kako ti RANDOM odluči. #SamoSloboda
-
Dreamer
Al me jebu zuti kartoni uf -.-
-
-
Pro
Danas pobjeda protiv predzadnje ekipe na tabeli, uvalio sam im gol u 88' minuti za 2-1. Sigurno najlošija ekipa sa čudnom formacijom, ali evo napokon da je taj RANDOM jednom stao i na moju stranu xD. #SamoSloboda
-
VIP
Da li postoji ovdje neka tema za rekorde, neobične rezultate i sl?
Ako ima, može link?
Ex top eleven player
-
Apprentice
-
Dreamer