Rezultati jučer i danas:
U LIGI danas teškom mukom dolazimo do pobjede. Očekujem vrlo neizvijesnu sezonu do posljednjeg kola, čak 6-7 ravnopravnih ekipa sa aktivnim menadžerima je u lovu na naslov prvaka.
U LP smo danas jedva isčupali bod trećeplasiranom na tabeli, gubili smo 2:0 do 70`. Ovaj bod će vjerovatno biti presudan za naše drugo mjesto u grupi i prolazak u narednu fazu takmičenja.
U KUPU neočekivano dobro ide do sada, još uvijek smo bez poraza, te imamo realne šanse da prođemo i narednu prepreku. Slijedeći protivnik ima skoro isti kvalitet ekipe kao i mi, samo je jedan lvl veći, te je sve otvoreno u ovom dvomeču.
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
lagana pobeda u prvenstvu ali povreda Medine koji je vazan za ekipu ( 3 dana ). Ne znam da li stedeti kofere ili vec sutra ga izleciti jer imam samo 9 crvenih.
U prvenstvu sam prvi i osiguran prolaz iz grupe Lige prvaka a u Kupu sam ispao u 1/16 finala. S obzirom da je ekipa osrednjeg kvaliteta i da igram bez bonusa rezultati su bas dobri.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Stanje posle 10 odigranih kola katastrofalno
Kup:
Imal ko jači?
vazna pobeda u prvenstvu 0:1 protiv prijatelja koji je proslu sezonu tankovao pa smo sada u istoj ligi. Krenuo sam sa 4-5-1v i poveo a posto je DMC pozuteo zamenio sam ga MC igracem. Da li zbog toga ili sto je protivnik prebacio na napadacki mentalitet tek zadnjih 20 minuta smo bili pod jakim pritiskom ali rezultat se nije menjao.
Ajde sto su promenili da nema vise golova posle duplog kornera to sam se navikao, ali sada retko padaju golovi posle kornera. Ranijih sezona sam se nadavao golova posle kornera toliko da je moj igrac zaduzen za kornere imao izmedju 25-30 asistencija po sezoni. Evo, sada imam MC-a sest zvezdica spec korneri, ovi u box-u koje gadja imaju sest zvezdica i nece da udje pa nece. znaci, ja se obradujem sto sam ugrabio nordgen-a za jedan token sa spec korneri a sad vidim da to vise nista ne znaci. znaci, veliki minus.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522