Ocekujem dresove i grb bar na taj dan pa nije valjda da im Roma trazi vise para od Milana i Juventusa
Last edited by PepG; 10-28-2015 at 03:51 PM.
Eh kamo srece mada mislim da nema nista od toga.
Ja sam kiksnuo danas u prvenstvu i to protiv prvog na tabeli Imao sam priliku da ga prestignem ovako sada zaostajem pet bodova. Imao sam bolji posed, identican broj suteva kao i protivnik ali nijednu ozbiljniju priliku nisam uspeo da stvorim :/ Nekad mi ova igrica bas nije jasna Inace imamo isti prosek kvaliteta ekipa, cak je moja prva postava jaca od njegove ali ovoga puta to nije bilo dovoljno i lagano smo izgubili. Videcemo sta ce biti dalje, nema predaje ima jos dosta da se igra!
Opet drama s glavnim timom, ovog puta u LP. U posljednjem napadu stigli do izuzetno važna 3 boda koja su podigla tim na 2 mjesto, ali samo 2 boda prednosti. U zadnjem kolu čeka nas izuzetno težak dvoboj protiv vodećeg tima grupe LP koji je ujedno i vodeći tim moje lige. Iako više ovisim o rezultatu druge utakmice, treba mi pobjeda za siguran prolaz grupe.
U ligi smo igrali neriješeno bez golova.
Dnipro je potopio konkurenciju u LP, 5. pobjeda u grupi i dalje bez primljenog gola u grupi, gol razlika je sad 23-0
Da ipak nije sve tako idilično, govore rezultati u ligi, trenutno smo 7. i čeka nas jak protivnik, nadam se da neće to biti i 4. utakmica lige bez pobjede u nizu.
Celtic ima najkompliciraniju grupu LP u kojoj doslovno svi timovi imaju šanse za prolazak dalje u zadnjem kolu. Prvi ima 8 bodova, 2. 7, 3. i 4. imaju po 6 bodova. Nema tu kalkulacija, pobjeda ili ispadanje.
Ex top eleven player
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Nije lose na 1. mjestu smo za sada
u ligi 6-0 pobjeda danas
evo malo statistike