9 utakmica 1 poraz malo nas je krenulo
9 utakmica 1 poraz malo nas je krenulo
Meni se juce desio sok da primam 2 gola za 2 minuta sa igracem vise.. Idemoooo
Sent from my Lenovo A680_ROW using Tapatalk
Kakva igra mojih kakva pobeda, brutalna, idemooooo lavovi
Znate ono kad klinci igraju fudbal pa nece niko da brani i igra odbranu nego svi u napad i svi bi da daju gol.
E pa ova igra ce biti ozbiljna tek onda kad se ovakve stvari sankcionisu kako treba.
Ako postoji pravilo o min. 4 igraca na protivnickoj polovini pa ovo je van pameti da ovakva formacija pobedjuje i jos se bori za titulu.
Ako si pratio moje postove, ja sam sa sličnom formacijom (MC umesto ST) prošle sezone odigrao 20 utakmica bez poraza (18 pobeda, 2 remija), i to sve na hard attacking... Na supportu sam vodio polemiku oko toga da je meni super što pobeđujem, ali da to nije normalno... Malopre sam sa Keltima primio 4 gola, i nijedan više kad sam promenio u tu formaciju (čak sam štopera gurnuo u napad, nisam imao još jednog napadača na klupi)
Ja ne pamtim kad sam zadnji put ostavio 3 pozadi jer vise volim sa 4 da igram i kako onda da ti ne smeta ovakva postavka pa ne mozemo svi da budemo napadaci.
Ovo sto Shadow igra sa PSG vec sezonama meni je to agresivno ali to je donja granica da imas minimum 3 igraca na svojoj polovini.
Igraj 3-5-2, 3-4-3, 3-2-3-2 toliko ima mogucih normalnih formacija a oni dozvoljavaju da ovakve formacije pobedjuju. Pa neka bude i 2DC nije problem ali bar da je tu 1 DMC ili DML/DMR
Danas 2 teske utakmice,prvo smo igrali u ligi vaznu utakmicu koju je protivnik pratio ali je doziveo pravu katastrofu(necu nikad razumeti menadzere koji gledaju tekmu i ne prave izmene).Sutra u ligi igram protiv 2.Ove sezone mi je liga mozda cak i naj aktivnija po pitanju menadzera,ima 4-5 aktivnih menadzera racunajuci i mene...
LS:
Posle pobede od 2-1 na domacem terenu protivnik je uoci meca promenio formaciju ali nije mu pomoglo,protivnik nije imao neke sanse moji su se ispromasivali i na kraju slavili samo 1-0.Protivnik je pratio mec kao i ja.....
Savet za pocetnike ili malo neiskusnije menadzere.
Nikad nemojte dodavati zvedicu-e igracu koji se nalazi u tom trenutku u dobroj formi.Juce sam mom najboljem igracu Sančezu dodao * i forma na prethodne 2 utakmice je losa(7),a pre toga je dobijao 9,10.Doduse 2 je asistirao ali nije dao gol.