nisam pratio mec u Kupu i poraz 1:3. protiv ekipe koja je dva nivoa iznad verovatno i nije moglo bolje. S obzirom da me ni pobeda od 2:0 ne vodi dalje to je to sto se tice Kupa. zanimljivo, samo sto sam podigao kapacitet stadiona na 204.000 i danas pun stadion.
mozda je vreme za korekciju cena ulaznica?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
posle tri kola u prvenstvu i osvojenog boda od mogucih devet, danas konacno pobeda kod kuce i to kakva: 6:0 i svih sest je postigao AML Gamonal!
u 12. minutu protivnicki DC dobija direktan crveni a posto niko nije pratio mec, formacija ostaje ista i moja ekipa to koristi. u 71. minutu drugi zuti za protivnickog DR-a i pred kraj tekme i napadac gostiju dobija direktan crveni tako da je visoka pobeda realan rezultat. Ovo je prvi put otkako igram T11 da moj protivnik dobija tri crvena.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
U ligi sve bolje i bolje ide!!! Polako se penjemo...
Mozda mi stalno ide lose u LS, ali zato sam za KUP doktor nauka! :P
Nordgen Byrne koji je danas doveden je u kupu imao 2 gola i 1 asistenciju. Sto daje ocenu 10. To smo ocekivali od njega!
Inace 2 gola su danas pala u prvom minutu... Random se bas igra sa nama...
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6012X уз помоћ Тапатока
Last edited by Cmex; 11-02-2015 at 08:09 PM.