Jbg, valjda se tako to potrefilo, kod mene je obrnut slučaj u Dnirpo-u i Celticu.
9 Nordgen skauta u svakom od ta 2 tima, Dnipro igra 1/2 finale kupa i LP i njegova AM garda razvaljuje (slika), a Celtic (1.) igra danas utakmicu protiv drugoplasiranog, možda utakmica koja će odlučiti prvaka.
A da odmah prokomentiram nominacije za gol godine:
ima fantastičnih golova, ali mislim da će Messi osvojiti nagradu zbog onog solo prodora.
![]()
Last edited by t11_fan; 11-08-2015 at 07:57 AM.
Ex top eleven player
Nisam pisao redovno za svako kolo u prvenstvu mada nije ni bitno toliko, drzimo se u vrhu i bice neizvesno do kraja. Danas luda utakmica u kojoj je palo deset golova. Napadac dao pet komada i zabelezio asistenciju.
Evo i kako stoji tabela, ovaj sto je prvi danas se smradic izvukao dao gol u 90. minutu za pobedu inace bi ga prestigao![]()
Sto se tice LS evo i ovde da zahvalim clanu @t11_fan na pomoci oko taktike. Prvu utakmicu smo dominirali kuci i dobili 3:1, dok sam u drugoj gubio na poluvremenu 2:0. Poceo sam da psujem igricu nisam mogao da verujem sta se desava, a iste taktike i formacije kao i u prvom mecu. Medjutim kako sam krenuo da kunem igricu desava se cudo i od 70. minuta do 81. minuta dajem cetiri gola za rutinski prolaz u polufinale![]()
Dobar dan danas za igraca koji je na pocetku sezone placen 50 tokenaNa dve utakmice dao 8 golova i zabelezio asistenciju.
Last edited by Стефан Глишић; 11-07-2015 at 09:19 PM.
Liga
Posle 2 neresene utakmica zaredom u ligi protiv buranije danas ubedljiva pobeda protiv 2-plasiranog...Ove sezone nije bilo toliko povreda ali pred kup se morao povrediti nas najbolji igrac i to jos u 85,sva sreca pa imam dovoljno crvenih....
Liga polako ulazi u samo zavrsnicu,a mi 6 kola pre kraja imamo 11 bodova prednosti......
Zdravo ljudi vratio sam se iz divljine
Ovako je PSG sam dogurao
Slabo sam imao net na bazi pa sam ponešto i pratio ali nedovoljno
Da doguram do 2 mesta zadovoljan sam![]()
Danas dranje u ligi, uz par promena zaigrali smo uski dijamant
Vracamo se u borbu za titulu, sve je otvoreno, cetvrtoplasirani je, nakon sto je juce meni otkinuo bod danas savladao lidera lige.
Sve je otvoreno
Sent from my Lenovo A680_ROW using Tapatalk