Malo ozbiljnija utakmica u prvenstvu. Penjemo se na drugo mesto
Gubili smo 2-1 na poluvremenu, protivnik je pratio mec.Nezgodno. Na poluvremenu odgovaramo sa 3-4-3 na njegovu 4-4-2 i dolazimo do preokreta. Sad lov na Liverpul.
Inace kod Macve i Milana se bas zakuvalo, gledajte samo da jedan ne ispusi za LS :P
Sent from my Lenovo A680_ROW using Tapatalk
@ top el
poziciju ili kvalitet, nikako spec.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
revans u LP i pobeda u gostima 0:3 i prolaz dalje ukupno 4:0. Ocekivao sam tesku tekmu u revansu ali nista od toga. s obzirom na desavanja na tekmi, u 68. minutu pravim sve tri izmene da izbegnem povredu bitnih igraca.
Moram da priznam da je ovo bio trol rezultat na stetu mog protivnika jer sam postigao tri gola a sest puta sutnuo u okvir a protivnik iz devet pokusaja u okvir nijednom nije ubacio. Stavise, protivnik je pratio mec i tri puta menjao formaciju ali nista.
Da se covek zapita da li su u pravu oni koji tvrde da Nordeus na nekim tekmama odredi rezultat i pre nego sto ona pocne.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
A šta tek reći za ovo danas... Dobijemo prvu utakmicu u gostima 3-1, vodimo 3-0 već u 22. minutu, protivniku treba 5 golova da prođe dalje, a onda kreće trolovanje... 3-1, 3-2, 3-3, 3-4... Samo sam čekao kad će da uvale peti... Ako je juče rezervni golman od 3* bio loš, prvi golman, skaut, je danas bio katastrofalan... Primili smo 9 golova u 2 utakmice, odnosno 50 na 38 utakmica od početka sezone... Odbrana noćna mora, ne zna se ko je u goroj formi, golmani, štoperi ili bekovi...