Sta reci,koju poruku poslati...
2 igraca ustvari
Nazalost, moracu da se vratim sistemu sa dve ekipe i da ih rotiram jer me raspored ubija. od pocetka sezone razmak izmedju dve tekme nije veci od 3-5 sati sto je malo da se ekipa oporavi. Prva postava ce igrati prvenstvo koje je najbolje takmicenje jer se igra 26 kola i ima prilike za popravni za razliku od nokaut faze LP-a i Kupa gde je sve moguce. Pogotovo me Kup nervira kada me izbaci menadzer cija je ekipa u rasulu ali me izbaci samo zato što je tri nivoa iznad. Nordeuse, igram 16-ti nivo kada cu ja poceti da dobijam u Kupu ekipe slabije od moje tj. klubove dva tri nivoa ispod mog !?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Glavni tim valjda nema sreće ove sezone. U kupu je ispao u 1/16 finala (runda 3) na penale, a u LP jučer ispao zbog pravila gola u gostima, ili bolje rečeno, lošeg dana kompletnog tima. U uzvratnoj utakmici LP, moj 4141 protiv 433 (isti recept kao u prvoj), međutim odjednom cijela ekipa igra loše. Izgubio sam 2-0 u gostima, a 3-1 dobio kod kuće.
U ligi je pao na 4. mjesto.
Celtic je drugoplasirani tim lige sa 4 boda zaostatka za vodećim. U LP i kupu je ispao u 1/8 finala.
Dnipro se nalazi na 9. mjestu lige s 21 bodom u kojoj 10. tim ima 20 bodova (večeras igram protiv njega u gostima), a 3. tim 27 bodova. U kupu smo danas prošli u polufinale pobjedom 2-1 u gostima i ukupnim rezultatom 5-1. U LP smo jučer osigurali 1/4 finale nakon poraza 2-1 u gostima, slavili smo 2-0 kod kuće.
Ex top eleven player
To se i meni često događa, pogotovo početkom sezone kad krenu 2. runda kupa i grupa LP. Znao sam imati nekoliko dana u nizu sa utakmicama razmaka 3 sata. Moji timovi sad imaju uglavnom 21 igrača (1 mjesto ostavim za akademca), međutim primjetio sam da neki od tih igrača (uglavnom 1-2) jako slabo ili gotovo nikad ne igraju (u Celticu ST Wildschut, u Dnipru AMC Nikolov) zbog tog što forsiram skaute iz prvog tima. Ne treniram ih posebno jer nemam bustera, međutim 1-2 zelena dnevno za igrača brzog razvoja znači puno, a nije velik trošak.
Ex top eleven player
Kakva trol sezona i za mene, gubim bodove i utakmice sve od duplo slabijih protivnika, nekad bas ume ova igrica da me iznervira -.-
Sto se tice kupa tu smo ispali od slabijeg protivnika. Kostalo me je to sto sam u prvom mecu na gostovanju vodio na poluvremenu 2:0, a na kraju izgubio 3:2, pojma nemam kako -.-
U LS nakon neshvatljivo lose prve utakmice kod kuce, u revansu smo bez vecih problema uspeli da obezbedimo prolaz dalje u cetvrtfinale.
U prvenstvu kao sto rekoh drzimo se jos uvek ali neshvatljivi kiksevi, bas me troluje. Gubio sam bodove kod kuce od neuporedivo slabijih ekipa i to ce me verovatno kostati titule na kraju...
To bi bilo to za sada, jedno takmicenje manje u preostala dva se drzimo jos uvek
Last edited by Стефан Глишић; 11-04-2015 at 03:14 PM.