1503Likes
-
VIP
Celtic igra katastrofalno u LP iako je dakeko najjači tim kvalitetom. Upravo je izgubio 1-2 od puno slabijeg protivnika koji je trenutno preuzeo vrh tablice s 6 bodova, po 4 boda imaju 2 tima od 4*, a moj Celtic je ostao na 2 boda. Džaba 70% posjeda kad je obrana igrala ko qrc, a ni golman nije bio bolji. Mislio sam ih zardžati jer imaju 4*, ali nakon ovakvog potopa, nema šanse, odlaze iz kluba čim nađem zamjenu. Ne sjećam se neke sezone da su imali ovako loš učinak, a ovako dominatnu kvalitetu i igru u LP
Ex top eleven player
-
Apprentice
Jos jedna zanimljiva utakmica danas. Inace ovaj igrac sto je popio crveni je danas stigao, sta ces mlad neiskusan
-
Ovo više nema smisla... Boranija timovi su postali Top 11 svetska supersila...
-
Potpisujem buraz, al jbg bice bolje.. Idemoooo
Sent from my Lenovo A680_ROW using Tapatalk
-
Famous
Bice bolje za jedno 2,3 godinice...........
-
Ovako moji nesrećnici igraju ove sezone (po pozicijama)... 5 skauta i sve uzalud... Nijedna konvencionalna taktika ne radi... Trenutno smo 9. na tabeli...
-
Jbt, razbijam protivnika na terenu, 2 šuta samo ima. Stvaramo šanse i promašujemo, naravno. Ilić da gol iz slobodnjaka, povedemo i onda u 42. minutu Ireland pljune protivnika i popije direktan crveni... Naravno, izgubimo 1-2 na kraju...
-
-
Apprentice
Još jedan od dokaza da crveni karton u ovoj igrici apsoulutno ništa ne znači...
(Utakmica od mog prijatelja):
-
Dreamer