Posle dva poraza u prva dva kola vezali smo 2 pobede i sad smo osmi... Karatziolis po ko zna koji put maši penal kad je najbitnije...
Attachment 57685
Printable View
Posle dva poraza u prva dva kola vezali smo 2 pobede i sad smo osmi... Karatziolis po ko zna koji put maši penal kad je najbitnije...
Attachment 57685
LIGA:4 Kolo
Attachment 57687
Posle poraza od 1-2 u prvoj utakmici nismo uspeli da uvalimo 1 gol kod kuće za prolaz... Odbrana je igrala odlično, ali se napad ispromašivao pošteno, uz 2 odbranjena zicera...
Attachment 57689
Posle trol poraza u prvom kolu, vezali smo 3 uzastopne pobede i sad smo drugi... Odbrana ponovo odlična, Kerins u napadu za 10...
Attachment 57691
Bravo Nordeuse, uspeli ste da od igre napravite lakrdiju... Četvrta uzastopna utakmica bez postignutog gola u ligi...
Attachment 57692
Attachment 57693
................
Uspesan dan danas, dve pobede.
U prvenstvu je bilo rutinski, a igrali smo protiv ekipe koja je u tom trenutku bila ispred nas na tabeli.
Attachment 57694
Attachment 57695
U kupu nakon prve utakmice i pobede na gostovanju 4:2 usledila je pobeda i u revansu kod kuce minimalnim rezultatom 1:0.
Attachment 57696
Attachment 57697
Da malo pohvalim svog konja za trku: A. Di Maria. 8 sezona u klubu, LM pozicija
Attachment 57699
Ma nemam vremena da vodim tako 2 tima. Ovako vodim ovaj tim, navikao sam da ne pratim mečeve, u više navrata sam zaključio da su mi bolji rezultati ako ne pratim mečeve tako da sam odlučio da ne pratim ni jedan meč do kraja sezone. Imam ubjedljivo najjaču ekipu u ligi i ako ovu sezonu ne mogu završit barem u top4 mislim da onda i ne treba da igram igricu više. Hvala za savjet ali stvarno mi je previše da vodim dva tima :D.