☆ Kakvi ste za tokenima? ☆
☆ Da li ste zavrsili sve nadogradnje stadiona? ☆
☆ Koju ste formaciju pripremili za novu sezonu ? ☆
☆ Da li planirate da dovedete/prodate neke igrace? ☆
SREĆNO SVIMA
IDEMOOOOOOOOOOO
☆ Kakvi ste za tokenima? ☆
☆ Da li ste zavrsili sve nadogradnje stadiona? ☆
☆ Koju ste formaciju pripremili za novu sezonu ? ☆
☆ Da li planirate da dovedete/prodate neke igrace? ☆
SREĆNO SVIMA
IDEMOOOOOOOOOOO
Nismo hteli nikoga da dovedemo ali...visa sila... 😆
Neke nove face...
Bice ih jos... 😁
................
Last edited by MNK Kaskada; 12-09-2015 at 09:33 PM.
Mene baš briga za novu sezonu, ako mnogi s ovih prostora žive u prošlosti, mogu onda i ja, pa se mislima ne odvajam od prošlosezonskog trofeja LP
Šalim se naravno, pokušao sam kupiti neke igrače jutros, vidim da ne ide, dobio sam samo jednu aukciju, Celtic-ov novi DR Q88 za 1T. Vjerojatno ću odustati danas od kupovanja, vidim da je danas prilično aktivno stanje marketa na svim timovima pa se ne želim upuštati u riskante ratove za igrače kakve inače dovodim za 1-3T. Za Celtic i Clermont zajedno igrača koliko sam prošle sezone dovodio po timu
Dakle, dobro smo kupovali, nordgeni sad imaju dobrih 5*, još uvijek su mladi i ostaju prvotimci, samo će dobiti jaču klupu.
Glavni tim treba radikalne promjene, prošlosezonska forma (u zadnjem tjednu) je bila katastrofalna, jedva smo se domogli LP iako smo sredinom sezone bili vodeći tim lige. Međutim, ponuda je trenutno loša, malo igrača, a za tih nekoliko će se bacati tokeni tako da će pojačanja pričekati.
Ex top eleven player
................
Last edited by MNK Kaskada; 12-09-2015 at 10:34 PM.
Ustanem teškom mukom u pet ujutru da bi probao da dovedem neke igrače i do devet sati bukvalno se nije našao nijedan potrebnog kvaliteta za moj tim. Mene ovde neko zajebava....