Samo sam malo bi sarkastičan [emoji122] ;)
Printable View
Samo sam malo bi sarkastičan [emoji122] ;)
Neki novi klinci...
Attachment 59024
Attachment 59025
@ wolf
e si prestao da uzimas akademce sa tokenima ili uzmes ponekad?
300 nastupa za Gamonala:
Attachment 59030
Attachment 59031
Celtic osigurao plasman u LP naredne sezone :D U vrijeme kad su lige ovako jake i kvalitetne, svaki uspjeh pa i ovakav je itekako važan. Sezonu ćemo završiti na 2. ili 3. mjestu lige, a za 2 i pol sata čeka nas finale LP :cool: Nevjerojatno, ali ovo je tek 2. finale LP za Celtic, prvo je bilo neuspješno pa i dalje nemamo taj trofej. Zanimljivo je da smo više puta igrali finale kupa nego finale LP, to je baš neobična statistika.
Naravno, nije bilo nimalo lagano, danas smo jedva porazili 2* slabiji tim koji je predzadnji na ljestvici, iako smo imali igrača više veći dio utakmice (od 26') i statistički dominirali, na kraju minimalna pobjeda 1-0. Nisam nimalo sretan jer tim koji ugrožava moje trenutno drugo mjesto ima bolju gol razliku 5+ tako da sam propustio nadoknaditi taj zaostatak, jer ako sutra ne pobjedim, gol razlika me može koštati pozicije.
Kako los tajming za preporuke pa gde bas sad na kraju sezone... nema logike da ovo neko kupuje poslednjeg dana sezone
BVB09
http://images.tapatalk-cdn.com/15/12...665f212164.jpg
Roma
http://images.tapatalk-cdn.com/15/12...3015a04062.jpg
Prvi i jedini trofej ove sezone za mene, prvi i zasad jedini trofej Lige Prvaka za Celtic (iz drugog pokušaja). Rezultat je bio 1-:3
Attachment 59041
Mislio Turčin mene da zajebe, pa da ja skočim na 7. mesto, a on da padne ispod crte... Složio ekipu random u poslednjem trenutku... Još ovi moji slepci dadoše 2 gola... Ne volim tako da igram, ali kad te troluje cele sezone, a onda kao, pred kraj sezone si dobar za promociju... E sad ja neću, prc... DC na MC poziciji mu dobio 10 :D Verujem da nikad nije dobio 10 na svojoj poziciji...
Attachment 59049
Kako malo golova, katastrofa.
@NTNK
Koja je tebi ovo sezona po redu?
Nije nam bila sezona
Attachment 59054
Na 2 boda sam od ispadanja a prvi mi bježi 22 boda
Attachment 59055
Pa to je jubilarna sezona...
Celtic završio svoje nastupe u ovoj sezoni remijem 1-1, ali sezona još nije gotova. Čekamo dvoboj prvaka i trećeplasiranog koji će odlučiti moju, drugu poziciju. Ako prvak izgubi, padam na 3. mjesto zbog lošije gol razlike.
Glavni tim se također bori za 2. mjesto, dok će Dnipro pokušati zadržati svoje 4. mjesto koje vodi u LP sljedeće sezone.
Zavrsila se i ova sezona:
Attachment 59089
Na kraju cestitam Iloku plasman u ligu sampiona,ovim petim mestom moram da budem zadovoljan.
Tim je spreman za visi nivo maksimalno mi treba pet sest pojacanja,budzet obezbedjen,cak posle par sezona dovedeno i dva slobodna igraca.
Od sutra 33.nivo.
Haha ma pustite Milana samo place tu a ovamo sampion xD
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Neki novi klinci, Kenijci... 12 tokena za 3*, poslednjeg dana u sezoni? Pa ne bi ga uzeo, da je džabe...
Attachment 59114
Attachment 59115
Ja ne znam cemu sluzi Omladinska skola nakon 49 odigranih sezona...
The truth is out there.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/12...4d9652e306.jpg
Sluzi da uzmes neki dinar xD
Pih...strasno,ako moram da cekam toliko za jednog igraca pa da ga prodam za jednu dnevnu platu od 50M eventualno dve dnevne plate...svaka im cast...
Javi se Macvi on je zaduzen za prenosenje informacija xD
Auuu kakva trolcina za kraj sezone! :mad: :mad:
U 25. kola primim 4 gola a onda u zadnjem kolu kod kuce primim 5 komada! I umesto da otkljucam dostignuce " bez poraza u Ligi" ja otkljucam " los dan".
Neverovatno! Imao bih svasta da kazem ruznog ali...
Attachment 59121
Attachment 59122
Attachment 59123
10-0 za kraj sezone... Karatziolis - 6 golova i asistencija, Amirpanahi - 3 gola, Masek - gol i 2 asistencije, Pizarro - asistencija...
Attachment 59124
Sezonu završavamo kao 6. na tabeli i posle 10 uzastopnih sezona nećemo igrati Ligu šampiona... Taman da osvežimo zalihe zelenih kofera... U LŠ smo dominirali u grupi, ali smo ispali na startu nokaut faze... U kupu smo ispali u 1/4 finalu... Kada vidim ko je sve i sa kakvim timovima osvojio trofeje ove sezone, uhvati me tuga...
Attachment 59125
Attachment 59126
I veliki uspeh FC Macve, osvojeno drugo mesto i izborena LS za narednu sezoneu :-)
http://images.tapatalk-cdn.com/15/12...bee46b6d72.jpg
Batice, cestitam na tituliiiiiiiiiiiiiii i naravno svima drugimaaaa koji su nesto osvojiliiii
Idemoooooooooooooooooooo
Idemoooooo... :)
3-0 za kraj... Omladinac od 2* Vickers postiže gol u drugoj uzastopnoj utakmici... Ako ovako igra sa 2*, kako li tek igra kao skaut...
Attachment 59140
Attachment 59141
Sezonu završavamo kao drugi, 4 boda iza prvog... Kerins je najbolji strelac i ubedljivo najbolji igrač i asistent lige, ali to nije bilo dovoljno za titulu... Da nas nije istrolovalo u drugoj nedelji sezone, bio bi drugačiji redosled na kraju... A trol je pao i u LŠ, pa smo ispali u Top 16 fazi... U Kupu smo ispali u 2. kolu...
Attachment 59142
Attachment 59143
Attachment 59144
Attachment 59145
Attachment 59146
Glavni tim ipak završio sezonu na 3. mjestu a Dnipro je izborio LP sa 4. pozicije. Dakle, primarni cilj je ostvaren, sva 3 tima i dalje igraju LP :)