Nije bilo trola, pa smo sa 9. skočili na 8. mesto...
Attachment 58136
Printable View
Nije bilo trola, pa smo sa 9. skočili na 8. mesto...
Attachment 58136
................
Aaaaaa bre odakle svima ovaj grb, sad sam baš pričao sa @t11_fan o tome.
Oću i ja breeee :(
Danas smo igrali u Ligi sampiona 2:2 i posle cetiri sata u prvenstvu. Nazalost, zaboravio sam da promenim postavu pred tekmu u prvenstvu i poraz 0:1. mozda bih izgubio i da sam zamenio igrace, ali ipak bi igrala svezija ekipa. hebiga! :(
Attachment 58144
Attachment 58145
Glavni tim nije imao druge opcije nego pobjedu za prolaz grupe LP - uspio je, 1-2 u gostima, prolazimo dalje :)
Celtic je imao niz od 6 pobjeda zaredom, a nakon što sam vidio da je sljedeći protivnik vodeći tim lige, znao sam da je to kraj niza -miminalan poraz 0-1 kod kuće. Večeras igra u LP utakmicu za prvo mjesto grupe, prolaz je osiguran.
Dnipro ponovo odigaro 3-3 ligašku i dodatno zakomplicirao svoju poziciju na ionako gustoj i kompliciranoj ljestvici. 4 pobjede, 4 remija, 3 poraza, 16 bodova u 11 utakmica. Dakle, drugoplasirani tim lige ima 18 bodova, a 9. tim lige ima 16, s tim da nisu sve utakmice ovog kola odigrane. Slično kao i Celtic, Dnirpo ima nebitnu utakmicu LP večeras jer je ranije ispao pa ishod ove neće ništa promijeniti. Najpozitivnije vijesti za Dnipro su prodaje igrača pregovorima pa smo i danas zaradili još 2 tokena i nekoliko milijunčića + preprodali smo ozljeđenog AMC-a (onog što se ozlijedio ni minutu nakon što je doveden) i zaradili nekih 20akM (K:73M, P:94M). Eto, barem sam utržio taj token koliko me koštala aukcija :D
Zaboravio sam da potrošim malo zelenih kofera da odmorim neke igrače pred LŠ ali dobro je pa me nije koštalo, možda jedino što je jedan igrač dobio žuti karton. Pobeda u poslednjem kolu i prva pozicija u grupi. Nakon prvog meča gde je bio žešći trol sada rutinski kako i treba da bude.
Attachment 58146Attachment 58147Attachment 58148
...........
...........