I ti dobio pokloncic :)) kulll
Idemoooooooooooooooooooo
Printable View
Najjaci sam u ligi, a zavrsicu treci verovatno, sva sreca pa ne dozivljavam vise ovu igru toliko ozbiljno. Gle ovo
http://images.tapatalk-cdn.com/15/12...4c1c388f3f.jpg
:D
Sent from my Lenovo A680_ROW using Tapatalk
18. kolo i pobeda u gostima. Jedan od najzasluznijih za pobedu je golman koji je protivniku skinuo nekoliko zicera. nije ni cudo sto je bio igrac tekme. treci na tabeli pre ovog kola je izgubio u gostima tako da smo opet treci. :)
Attachment 58608
Attachment 58609
Moj glavni tim ima ozbiljnih problema, u 2 dana 3 uzastopna poraza. Sa 2 poraza šanse za naslov prvaka lige postoje samo na papiru jer vodeći ima 7 bodova prednosti i utakmicu manje. Sutra neću pratiti nijednu utakmicu (osim možda navečer) pa ću propustiti uzvrat LP.
Celitc je trenutno 6. u ligi sa 29 bodova i zaostaje bod za 3. mjestom, a razlika između 3. i 9. mjesta je 4 boda. :rolleyes:
Jučer je poražen u LP 1-0 u gostima.
Dnipro se nalazi na 4. mjestu koje je zadržao današnjom pobjedom 2-0. Vodeća trojka ima 6 (1., 2.) i 5 (3.) bodova više. 7 dana je do kraja sezone i bitka za naslov još uvijek traje, ali i za plasman u LP jer 5. tim ima jednak broj bodova, ispred njega smo samo zbog gol razlike.
Nova pobeda u prvenstvu i to posle novog preokreta kao i juče! Ovoga puta nisam ni provalio da sam krenuo sa pogrešnom taktikom tj. formacijom sve dok nisam primio gol, posle toga sam stavio tj. promenio formaciju i srećom sve je došlo na svoje. Još jedan korak bliže tituli! Idemooooooo...
Attachment 58612
Kakve su, bre, ovo promene na forumu? Šljašti belo na sve strane...
Malo smo trolovali drugoplasiranog i vezali 3 pobede u ligi, bez primljenog gola...
Attachment 58624
Attachment 58625
Doveli smo dva sporaća za po token... Trebaće za sledeću sezonu na istom levelu... :rolleyes:
Attachment 58629
Attachment 58631