u pravu si, ali bar su nam uveli "ocene uzivo" da promenimo igraca koji igra lose. naravno, to ne resava problem 100% i morali smo da napravimo izmenu bezveze ali bolje da neraspolozen igrac igra 15 minuta a ne svih 90. i to je nesto.
Printable View
19. kolo i pobeda kod kuce protiv petog na tabeli. Blistao je AMR sa dva gola a igrac utakmice je bio DC koji je dobio desetku sto se ne desava bas cesto. Povredio se DMC i 10 minuta sam igrao sa igracem manje. Mogli bi to da malo optimizuju i da smanje na 5 minuta.
Attachment 58669
Attachment 58670
Attachment 58671
Jednom kada budeš gubio utakmicu visokim rezultatom, 5-10 minuta pre kraja pomeri celu defanzivnu liniju na AM pozicije... Do tog trenutka će svi defanzivci, verovatno, imati ocene ispod 6... A onda, kada svi budu dobili 7 ili 8 na kraju, onda dođi i kaži kako su ocene merodavne... Ja sam to uradio juče, u porazu od 1-6... Od promene sistema ocenjivanja, ocene su postale lakrdija... Ili probaj ovo... Slikaj ocene tvojih igrača 10 minuta pre kraja, a onda ih istumbaj random, po pozicijama koje im ne odgovaraju, pa uporedi ocene na kraju...
E moji papani from nordeus, ovako igra tuzlasnka Sloboda, lider na tabeli, ne kao ja sa najjačom ekipom u donjem dijelu tabele na ovom vašem sranju od igrice. Tačno ste glupo k'o produžno kablo. Ludiloooooo :D.
@TopEl Tebra ja koliko se secam ti nemas pravo da se bunis nista naredne tri sezone jer si prosle osvojio trostruku :D
PS: Nije los ovaj malo promenjen izgled foruma. Svidja mi se :)
Nova pobeda u prvenstvu, utisak malo kvari povreda možda i najboljeg igrača ali dobro imam kofere pa ću ih iskoristiti. Raste prednost koja sada iznosi +14! Slaviće se titulaaa!
Attachment 58677Attachment 58678Attachment 58679
Idemoooo...
Eh da zaboravio sam da napomenem da sam otključao još jedno dostignuće... :)
Attachment 58682
Dve povrede danas, od po 6 dana, #11 i #12... i oni kao smanjili broj povreda... Smanjili krivog Stojka... i prošle sezone je bilo 12 povreda posle 21. dana, pretprošle 8 povreda...
Attachment 58683
Attachment 58684
A evo odmah pošto sam postovao ovo i odgovora iz Nordeusa, u fazonu KTBJ... Stigla je i 13. povreda, 3. danas... Kako ono beše, igrači koji su tek potpisali ugovor, neće moći da se povrede neko vreme... Neće k...c, juče potpisao, danas povređen...
Attachment 58685