Ima 5* ko i moj standardni igrac.
Printable View
upisao sam tri boda pre utakmice ali nazalost lopta nije htela u gol:
Attachment 57747
Attachment 57748
Ubedljiva pobeda u kupu i prolaz u osminu-finala.
Attachment 57749
Sta mislite jel su dobro podesene cene karata na levelu 14?
Attachment 57751Attachment 57752Attachment 57753
pobeda u 6. kolu i drzimo korak sa vodecima. Raduje forma zvezde tima Gamonala - gol i asistencija.
Attachment 57758
Attachment 57759
poraz kod kuce u Kupu. Protivnik je igrao sa samo jednim napadacem ali je imao cak 11 suteva u okvir gola. u drugom poluvremenu ubacujem i treceg napadaca ali danas su napadaci bili u strajku. 0:0 u prvenstvu i poraz u Kupu. "los dan u kancelariji" sto bi rekli zapadnjaci.
Attachment 57762
Attachment 57763
primecujem u kometarima da dosta puta moji napadaci uklizaju ili naprave blok kada je protivnik blizu gola.
Ako trebamo uzeti komentare za ozbiljno, onda napadacima treba dodeljivati skil poene i za odbranu.
Liga:5 i 6 kolo
Juce razocaravajuci poraz u ligi,danas bolja igra i ubedljiva pobeda protiv kvalitetnijeg protivnika:
Attachment 57764Attachment 57765
Raduje forma golmana!
I ove sezone sam upao u vrlo zanimljivu ligi svi su tu negde sto se tice kvaliteta cak i oni sto imaju slabije ekipe prate meceve sto me iznenadilo.....
Tabela:
Attachment 57766
U poslednje vreme napadaci I ne zabijaju golove nikako nzm sto bar meni je tako jedino glavom , vise krila mc I amc, nzm u cemu je for a.
Napad ima odlican i za 9ti level nzm. Mzd da mu nabudzim fizicke I mentalne pa proradi nzm u cemu je fora
http://www.dodaj.rs/f/1Z/nm/UGsUJL/img.jpg
Samo da javim da sam uspeo da se ulogujem preko tapatalka ukucao sam ime sa fejsa i išao reset pw. Pošto sam pre bio postavljao pitanje jer se nisam klasično registrovao već sam se logovao preko fejsa na kompu. :)
Idemo turboglupani from nordeus. Poluvrijeme sam počeo sa formacijom 3-5-2 V, jer tako pise da ide protiv uskog dijamanta, tamo na forumu. CIjelo vrijeme napadam baš kao i sve ostale utakmice i onda primam 2 gola sa neke distance. Na pol. vraćam na 4-4-2 i onda ponovo još više napadam ali ponovo primama gol. Ponovo sam odlučio. Ne želim i neću da pratim ni jedan meč, ne u ovoj sezoni, nego nikad više. Sve manje vremena imam da ulazim kako na forum tako i na top11. Ako ovu sezonu ne budem u top 3, a trebao bi da budem ubjedljivo prvi jer imam najjaču ekipu i skoro ni jedan menadžer ne prati ni jedan meč, blokiram igricu ali za sva vremena. Jedno vrijeme je bila blokirana 3 mjeseca, sada će ići skroz.
Attachment 57772
Ovo je jedan od jačih protivnika u ligi. Zamislite kakvi su ostali, a imam samo jednu pobjedu do sada. Serem cijeli nordeus koji i dalje tvrdi kako je ova igrica najjača online igrica. Možda možete varati one koji su tek počeli da je igraju, ali ovo vam je prijatelji moji mrtvi RANDOM. Našminkate je ovdje nekim stadionima, lafo nekim zvjezdicama za igrače ali to nema apsolutno nikakvog uticaja na ishod meča, na rezultate. Ovdje se utakmice završavaju kako kome padne grah ;-). Ja treći mjesec ili vam ga treću sezonu ulazim svaki jebeni dan, pokušavam sa raznim formacijama, zajebajem se znači tri mjeseca da budem što bolji, i onda se pojavi neki smoto koji je napravio ekipu na početku sezone, neće uć na igricu naredni mjesec i utrpa meni tri komada, i to ne samo on, nego 90% ekipa iz lige, i tako po 7 sezona dok ja ne uspijem bit 7. u ligi i proći u sljedeći level. Igricu igram ne znam ni ja koliko, ovo mi je 40 sezeona, a ja sam na levelu 27. Neki igrači kojima sam predložio da je igraju, koji su moji novaci će još malo da me prestignu, a i oni su jedni od ovih koji uđu 2 puta u sezoni da vide kako im ekipa igra. Izleda da je to bolji način nego ovaj na koji ja igram, ulaziti svaki dan.
@ munchen
ha ha ha
postajes polako legenda ovog foruma.
ne znam, sto ne probas da preuzmes drugi klub, bices 4-5 nivoa ispod sadasnjeg ali valjda prenosis sve na taj novi klub. doduse, ne znam za infrastrukturu?
ja imam dva kluba, 4-ti i 17-ti nivo, imao sam mnogoo trol rezultata ali nikad ovo sto se tebi desava.
sta god da odlucis, imas druze moju podrsku! :)
................
hahaha hvala na podršci, pa ovaj klub sam ja preuzeo prije par mjeseci, baš zbog toga što mi sa starim klubom nije išlo. Jednostano ne želim da mijenjam klub više. Ako sa ovakvom postavom, protiv ovakvih ekipa ne mogu biti prvi, onda ne treba ni da igram igricu, realno :D.
Hahahah tek nakon drugog pol. sam stavio na 4-4-2 i izašao sam iz meča. Protivnik je mnogo slab, čak mu je DMC igrao na pozicij MC, jer mu je dan prije MC dobio crveni. Ova formacija je ranjiva po krilima, vraćao sam krila na pozicije ML i MR, imao sam DMC prvo poluvrijeme, buvkalno kada pratim meč samo sam čekao kada ću da zabijem gol, jer je posjed bio preko 70% na mojoj strani, ali onda ta nordeusova logika, bum 2 šuta sa distance i 2 gola, serem im se na logiku. Pa svaku utakmicu moji igrači dobiju ocjene preko 7 i 8, skoro svi ali rezultati su katastrofalni. Jednostano ne želim više da se bakćem oko formacija, stavio sam 4-4-2, sve na normalno i nek igraju kako hoće, ohladila mi igrica al' totalno. Mrsko mi da tražim po transferima igrače, da bidujem, da se zajebajem, imam ovo što imam i nek igraju kako hoće, zaboli me koji ću završit na kraju. Nemam više snage da ulazim x puta na dan, pratim protivnike, gledam protiv kakvih oni formacija gube, ja postavim istu formaciju oni me nabiju ... Bit će kako ne treba kako ti kažeš i gotovo :D.
................
Rezultati u posljednjih par dana:
Attachment 57781
U LIGI ide neočekivano fino do sada.
6/6 smo!
Attachment 57782
U LP smo 2. za sada. Ako sutra pobjedimo idemo na prvo mjesto. Realno očekivati da ćemo proći grupu, a nadam se i kao prvoplasirani.
Attachment 57783
KUP noga u kvalifikacijama. Nisam pretjerano razočaran, jer smo u posljednje tri sezone dva puta uspijevali stići do finala.
Attachment 57784
Giorgos Karatziolis je stigao do 100-te asistencije...
Attachment 57785
................
Još jedan uspešan dan.
Pobeda na gostovanju u kupu. Šteta za taj jedan primljen gol koji je protivniku ostavio kakvu takvu nadu i neizvesnost ali se nadam i verujem da bez većih problema u revanšu prolazimo dalje.
Attachment 57786Attachment 57787
Lagana pobeda i u prvenstvu i konačno smo zauzeli lidersku poziciju. Nadam se da ćemo ostati do kraja na prvom mestu.
Attachment 57788Attachment 57789
Od početka sezone, sva 3 tima su dobila po jedan penal i sva 3 su promašili moji najjači igrači... Slično je bilo i prošle sezone... I to nije da im golman odbrani, već sve preko gola...
................
Upravo mi se danas desilo ono o cemu su diskutovali t11 fan i wolf...Moj najobolji igrac Sancez u kupu odigra za cistu 10,a kasnije u ligi protiv jaceg protivnika nije se ni video.(ocena 6)...E sad dal se oni vode logikom po kojoj Ronaldo(najbolji igrac Reala) da Hetafeu 4 gola a protiv Barse i Atletika se ni nevidi.....
To što na pc verziji gotovo ništa ne mjenjaju spram one za mobitele, androide itd. ipak ima nekih prednosti u toj zastarjeloj verziji TE za PC, a jedna od njih je tzv. izvještaj, kojeg srećom ne moramo čitati. Samo još treba da nam dižu tlak komentarima, mislim da se svi dovoljno nerviramo na postojeću verziju. Osim toga, ti komentari nisu naročito korisni (barem po onom što sam ja vidio) tako da sam protiv istih.
I da se nadovežem na temu nedostatka/nestanka konstantnih igrača/forme - ako bi formu prikazali grafički, izgledalo bi kao ovaj ekg dijagram:
http://www.7hillsvet.com/images/electro-3737322.jpg
Sto se opterecujete sa tim izvestajima i pomocnim trenerom to je samo sastavni deo grafike i sminka nista specijalno
Cestitke Noletu na osvajanju zavrsnog turnira!Najbolja sezona!
Evo ono o čemu diskutujemo... Karatziolis je juče dobio čistu desetku u LŠ, a danas 5.8 u kupu, najgori u timu... Dobili smo 3-1 u gostima, to je najvažnije... Štoper Chisango, koji je prošle sezone bio žešće trolovan (četvorka i 4 petice), sada daje 2 gola, 4 od početka sezone...
Attachment 57792
Attachment 57793
Ubacivanjem 2D prikaza ti komentari postaju totalno nebitni(naravno oni koji igraju preko mob.) mislim da ih nece ni biti u buducnosti jer gube smisao, ono sto ja pratim to su ocene u pauzi 2D i to sta se desava na terenu jer sta meni sad predstavlja slobodan udarac ili korner u komentarima kad znam da nema nista od toga nekad se desi da padne gol bez 2D prikaza ali to je retkost i mislim slucajnost tako da ne dajem veliki znacaj komentarima