Meni samo nije jasno, kako moji ne mogu ovako da odigraju u ligi i pobede nekog... Većina protivnika nije ništa jača od ovog u kupu... :confused:
Attachment 58027
Attachment 58028
Printable View
Meni samo nije jasno, kako moji ne mogu ovako da odigraju u ligi i pobede nekog... Većina protivnika nije ništa jača od ovog u kupu... :confused:
Attachment 58027
Attachment 58028
Ima li kraja trolovima? :confused:
Attachment 58029
Attachment 58030
Attachment 58031
................
Izdanak omladinske škole Kelta, Irac Stephen Wilson je napustio klub... U 7 sezona, koliko je proveo u klubu, odigrao je 154 utakmice, postigao 45 golova i asistirao 7 puta, uz prosečnu ocenu 7.30... U prvoj sezoni je igrao kriminalno, ali je u sledeće 3 bio odličan... Sa klubom je osvojio 6 trofeja, 4 Lige i 2 LŠ...
Attachment 58037
Prodat je za 8 tokena...
Attachment 58038
I taman kad sam pomislio da ću da izgubim i od poslednjeg na tabeli, koji je mnogo jači, ispostavilo se da njega troluje gore nego mene... :D O Bože, napokon pobeda, tek u 10. utakmici... Naravno, tu je i osma povreda u sezoni, druga danas (Ilić - 4 dana)...
Attachment 58039
Attachment 58040
Dobio ga u prijateljskoj pre dva dana 6:1 a danas se jedva provukli
http://images.tapatalk-cdn.com/15/11...92cfdf63a5.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/11...e836b5db37.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/11...f2bdb81e70.jpg
@t11_fan Zato se ja uvek otimam i puknem brdo tokena :D
Inače veoma važna pobeda na gostovanju u kupu protiv protivnika identičnog ( približnog) kvaliteta. Osakatio mi je igrača ali mi nije mnogo krivo jer sam nakon tog faula dao gol iz slobodnog udarca. Nadam se da nećemo imati previše problema u revanšu i da ćemo proći u četvrtfinale.
Attachment 58042
Attachment 58043
Attachment 58044
Attachment 58046
Attachment 58047
A ja si mislim, sredina sezone je, neću sad se otimat za njega, ubrzo će bit na 4*, ne isplati se... :rolleyes:
Stalno držim se na određenoj količini tokena jer čekam neke nove dresove i popuste, a oni ništa ni izbacuju, katastrofa... :rolleyes:
Zato se ne razbacujem na igrače.
Btw. prošle sezone sam u Dnipro za ukupno 3 tokena doveo DML-DMC-DMR playmaker i AML-AMC-AMR napadač iz sjene, a jučer sam prodao tog ofenzivnog veznog preko pregovora za 2 tokena, ima 4* i 29g.
Ne može bez povreda danas pa to ti je (Mallea - 6 dana)... Pobeda u kupu, u gostima...
Attachment 58052
Krenem da postam kako sam 3X za redom trolovan u ligi, ugledam postove od Steppenwolf i povučem sve što sam htio da kažem ... :D
Glavni tim pobjedio u ligaškoj 0-2 i sad je 2. Vodeći tim lige bježi 5 bodova, ima samo jedan poraz i sve pobjede, ukupno 14 igrača, većinom skauti u prvom timu, stalno igra istom formacijom 433 štit (4-DMC-2MC-3ST), na klupi nema rezervnog ni braniča ni napadača, samo golmana i neka 2 veznjaka.... Nije mi jasno kako ta 3ST formacija može biti vodeća kad svi imamo problema s napadačima koji ove sezone slabo zabijaju.
Celtic slavio u gostima 1-3 ligašku, trenutno je na 5. mjestu. Za sat vremena igra kup.
Dnipro je jučer porazom u LP izgubio šanse za prolazak. Ligašku tek igra večeras, iz kupa je nesretno ispao u prošlom kolu, a počela je lagano prodaja igrača (uglavnom preko pregovora), prodani MR 4* i AML-AMC-AMR napadač iz sjene. Imam jednog MC-a na pregovorima, skupio je preko 10skill poena čekajući ponudu, ali zasad su bile samo 0T ponude...
10. kolo - gostovali smo kod prvog na tabeli i najveceg favorita za titulu. Poraz 3:1 ali i dalje smo treci na tabeli, jedino je Gamonal ublazio poraz pred kraj. Zanimljivo da smo gledajuci statistiku, u nekim aspektima igre bili egal ili cak i bolji. Na tabeli od 2-og do 6-og mesta razlika samo dva boda.
Attachment 58054
Attachment 58056
Attachment 58058
Celtic u kupu nakon prve utakmice ima odličnih 3-0 kod kuće :D. Sutra uz ligašku ima i LP utakmicu revijalnog karaktera, prolaz grupe LP je davno osiguran. Tu sreću nema glavni tim kojemu će trebati pobjeda protiv drugoplasiranog tima grupe da bi prošao dalje.
Sutra se otimamo za drugo mesto u ligi sampiona trenutno smo treci :)
Još jedan odličan dan je za nama. Nakon pobede u kupu usledila je i nova pobeda u prvenstvu. Odmarali smo neke igrače zbog kartona jer nas sutra očekuje težak meč i pored toga pobeda bez većih problema! Glavni konkurent se opet provukao i jedva pobedio pa smo tako ostali samo na +4...
Attachment 58093Attachment 58094
Odlicna igra u kupu i ubedljiva pobeda ostaje zal za jos par promasenih zicera....
Attachment 58099Attachment 58100
Napokon pobeda u ligi... Sa 10. smo skočili na 6. mesto...
Attachment 58102
Jbt, ladno je Chewy Suarez dao drugi gol za Groningen protiv Partizana u Beogradu 2006-e, 4-2...
https://www.youtube.com/watch?v=SWoxyqWXrpM
Trolovanje protiv 11-og, jedva smo se izvukli...
Attachment 58117
@lespa Trolujemo u prvenstvu ali u LE deremo :D Isto ko na TopEleven protiv slabijih gubiš, a jače dobijaš xD
Kad te golman troluje, možeš da se slikaš... Prolazimo dalje kao prvi u grupi... Umalo da zaboravim, Puymirail - 8 povreda ove sezone - 5 dana...
Attachment 58120
Attachment 58121
Legenda Partizana, AMC Nikola Ilić je odigrao 200 utakmica za klub... Da ga nije trolovalo prošle sezone, a i ove, imao bi još bolje statistike...
Attachment 58122
Novi golman, teški sporać, al' za 1 token nije šteta... Visok 2 metra, ako krene da troluje, lomim obe noge... :rolleyes:
Attachment 58127
Danas smo igrali protiv trećeg na tabeli i pobedili u gostima 2:0! Protivnik je po kvalitetu samo za nijansu slabiji od nas pa je jasno koliko je ovo bila važna pobeda. Zahvaljujem članu @t11_fan na pomoći oko taktike...
Attachment 58128Attachment 58129Attachment 58130
Pobede danas, prosli smo u 1/8 lige sampiona :)
http://www.dodaj.rs/f/46/hl/2ckcIjI1/screenshot1.png
http://www.dodaj.rs/f/1j/em/32Uidpyy/screenshot2.png
http://www.dodaj.rs/f/3l/6l/2PsMGzlL/screenshot3.png
@PepG Aaaa, ja taman da ti ponudim golmana, a ti se nisi plasirao u viši rang prošle sezone...
Nije bilo trola, pa smo sa 9. skočili na 8. mesto...
Attachment 58136
................
Aaaaaa bre odakle svima ovaj grb, sad sam baš pričao sa @t11_fan o tome.
Oću i ja breeee :(
Danas smo igrali u Ligi sampiona 2:2 i posle cetiri sata u prvenstvu. Nazalost, zaboravio sam da promenim postavu pred tekmu u prvenstvu i poraz 0:1. mozda bih izgubio i da sam zamenio igrace, ali ipak bi igrala svezija ekipa. hebiga! :(
Attachment 58144
Attachment 58145
Glavni tim nije imao druge opcije nego pobjedu za prolaz grupe LP - uspio je, 1-2 u gostima, prolazimo dalje :)
Celtic je imao niz od 6 pobjeda zaredom, a nakon što sam vidio da je sljedeći protivnik vodeći tim lige, znao sam da je to kraj niza -miminalan poraz 0-1 kod kuće. Večeras igra u LP utakmicu za prvo mjesto grupe, prolaz je osiguran.
Dnipro ponovo odigaro 3-3 ligašku i dodatno zakomplicirao svoju poziciju na ionako gustoj i kompliciranoj ljestvici. 4 pobjede, 4 remija, 3 poraza, 16 bodova u 11 utakmica. Dakle, drugoplasirani tim lige ima 18 bodova, a 9. tim lige ima 16, s tim da nisu sve utakmice ovog kola odigrane. Slično kao i Celtic, Dnirpo ima nebitnu utakmicu LP večeras jer je ranije ispao pa ishod ove neće ništa promijeniti. Najpozitivnije vijesti za Dnipro su prodaje igrača pregovorima pa smo i danas zaradili još 2 tokena i nekoliko milijunčića + preprodali smo ozljeđenog AMC-a (onog što se ozlijedio ni minutu nakon što je doveden) i zaradili nekih 20akM (K:73M, P:94M). Eto, barem sam utržio taj token koliko me koštala aukcija :D
Zaboravio sam da potrošim malo zelenih kofera da odmorim neke igrače pred LŠ ali dobro je pa me nije koštalo, možda jedino što je jedan igrač dobio žuti karton. Pobeda u poslednjem kolu i prva pozicija u grupi. Nakon prvog meča gde je bio žešći trol sada rutinski kako i treba da bude.
Attachment 58146Attachment 58147Attachment 58148
...........
...........