Pa evo imaš ovu Biggleswade United garnituru, ako si je dobio kao poklon, okreneš kontra, da gostujući dres bude domaći i nazoveš tim Dinamo... :p A možeš i da kupiš plavi gostujući dres ili Brazila ili Argentine...
Printable View
Prve 2 utakmice dana i 2 pobede...
Attachment 63845
Attachment 63846
A, vidim da su uvazili sugestiju menadzera da skaut igraci nisu vise izjednaceni sa skil poenima po osobinama vec u skladu sa pozicijama koje igraju. Kul.
Attachment 63849
LVL 41 i dosta je. Gasim trajno. Dakle čovek Q218 moja ekipa Q227 i treniram ekipu i prati utakmicu i imam navijače i gubim 3:2. Ma jebite se vi i vaša ažuriranja. Osim šminke ništa korisni niste napravili. Relaksacionih poena nije dovoljno ni da ih dobijam 10 dnevno opet bi ekipa bila umorna. Sranje i doviđenja. Ima početnika koji će se možda ložiti da oni nešto utiču na rezultat i treniraju ekipu i pobeđuju, a dok shvate istinu proćiće meseci i godine, nažalost.
Stvarno mi je muka više od ovakvih trolova!!! :mad:
Attachment 63851
Attachment 63852
Attachment 63853
Attachment 63854
Danas 1:1 u gostima protiv solidne ekipe :-) Sutra u nove pobede
Idemooooooooooo
Gledaj bre ovo, sve same šestice, a protiv mene našao da brani za 9!!! I kao nije trol... S*rem vam se u ton film!!!
Attachment 63860
Dobro je krenulo, Travnik i Glogovica iznenađujuće zaostaju:
http://i.imgur.com/kQqdMEA.png
http://i.imgur.com/x3geK8r.png
http://i.imgur.com/yYY9tGS.png
http://i.imgur.com/zSnUpDJ.png
http://i.imgur.com/pLtCKKm.png
http://i.imgur.com/uHl8HhK.png
Moji timovi su u principu kompletirani, slagao sam ih potpuno kao i svake sezone iako nijedan nije završio u top 4. Jedina enigma je ML za Dnipro, prvog kojeg sam vidio nekidan, propustio sam aukciju, drugog sam vidio tek danas, izgubio aukciju u 14. rundi, pustio sam jer nema smisla ići dalje, šta je previše, previše je. Na pregovorima ih ima 3 s tim da je jedan klub neaktivan, drugi je s istog nivoa pa nije na prodaju, a trećem sam poslao ponudu i ne odgovara :(
Kakvo je ovo sviranje k***u od igre ponovo postalo, to je strašno!!! Kad ja ne mogu da dobijem tim koji pola utakmice igra bez štopera!!!
Attachment 63884
Bogami i kod mene katastrofa, pocinje ponovo da lici na onu staru sugavu igricu sa trolovima na sve strane. Danas dva lagana poraza, prvo 2:0 u LS a onda kod kuce poraz od 3:1. Nemam nekii specijalan komentar, osim da ovaj poraz kod kuce od 3:1 je klasicno sranje od Nordeusa. Nadam se da cu uspeti da izdrzim ovu sezonu do kraja ali kako su krenuli ovu sezonu sa mnogo GLUPIM rezultatima, bojim se da necu uspeti. Posle ovog starta i ovolikog miniranja nemam vise taj osecaj do onaj trud i napor koji ulazes kroz treninge, da ti se vraca na samoj utakmici. Daj boze da gresim :-) ali ...... JADNOOOOO
Idemooooooooooo
Izgleda da ostaje jedino da ekipu gruvas na 9* pa da se onda nadas necemu, jer drugog nacina nema. A ako je to svrha igranja ove igrice, onda vam se serem u istu.
Idemooooooooooo
Igrao sam danas ligašku sa Šahtarom protiv bar 1* slabijeg tima koji je imao nekoliko igrača od 3 i 4* i 1-2 od 5* i jedva sam izvukao 2-2 iako sam dominirao.
Za Dnipro se apsurd sa ML-om nastavlja, jedini tim koji ima ML, 2 nivoa je iznad mene, ali svejedno je odbio ponudu od 1T za tog 3* ML-a. Barem da je odredio prodajnu ponudu, pa bi znao koliko trebam dodat da ga kupim. Kupio jesam AML ali svejedno mi fali ML.
moram da priznam da mi se svidja novi sistem gde su menadzeri koji redovno treniraju u prednosti u odnosu na neaktivne. Steta samo sto je u igrici svejedno sa kojim igracima se radi trening pa tako kao sto svi znate, odradite trening sa drugom postavom a prva odigra mec.
Ja sam naivno pre objave novine zamisljao da sa odredjenim igracima recimo 2 MC-a, AML, AMR i ST radim trening " igra po krilu" , " slalom dribling" i recimo "brze kontre" i da utrenirano primene na tekmi. Ali, dokaz da je to sminka je cinjenica da je svejedno ko radi trening samo je bitno da se odrade treninzi koje Nordeus trazi 2 ili 4.
Ali, dobro ostaje ipak po meni najvazniji boljitak a to je da menadzer koji deset dana ne ulazi u igricu bude zakucan za dno tabele. Naravno, vreme ce pokazati da li je to bas tako.
Moram da pohvalim kada su u pitanju povrede, naime zalihe su mi stalno na 70-80 crvenih jer kad se desi povreda to se pokrije iz infrastrukture i kofera dobijenih ujutru i posle tekmi.
Danas je na tekmi LP-a pola sata pre kraja usao Gamonal i upisao 400-ti nastup u svim takmicenjima za klub. Ni sanjao nisam da cu imati igraca sa toliko nastupa za klub, ali eto...
Attachment 63898
Celtic je završio ovaj loš dan porazom tako da od 4 tima su 3 poražena, samo je Šahtar izvukao bod. Sutra igramo uzvrat u kupu, osim Dnipra koji je ranije ispao, nadamo se pozitivnim rezultatima :)
Međutim, loši rezultati na TE i kiša koja pada ne kvare raspoloženje jer je Liverpool igrom zgazio ManUtd i zasluženo slavio 2-0 u EL. :D
Posle ovakvog trolovanja u 2 utakmice kupa i 2 poraza od boranije, imao bih štošta vulgarno da kažem, ali neću iz pristojnosti... :mad:
Ovo je sve gore i gore. Katastrofaaa
Idemooooooooooo
Stvarno mi je više pun k***c da gubim, zato što je protivnik bio "lucky"!!! Kad će jednom da j***no piše da je moj tim bio "lucky"??? Danas dva poraza, ne zna se koji je veći trol bio!!! I pun mi je k***c da svaki j***ni protivnik ima golmane koji samo protiv mene brane sve i dobijaju 8 i 9, a forma protiv ostalih protivnika im je 5 i 6!!!
Attachment 63922
Imam utisak da je u TE2016 bitan kvalitet ekipe ali i da je mozda bitniji kvalitet i intenzitet treninga. U zadnja dva dana sam radio treninge cisto da ispostujem normu koju trazi Nordeus 2 treninga sa kondicijom -6% i primecujem da ekipa igra losije iako sam ulozio mnogo resursa u istu. Znaci, moraju treninzi biti sa skidanjem kondicije preko 10%. Ali, ko je ziv u sva tri takmicenja dakle dve tekme svakog dana plus dva treninga nakon svake tekme pa to je bar 15-20 zelenih dnevno. Ali, dobro to su iz Nordeusa i hteli kada su pravili update na TE2016.
Dakle, osim zelenih od infrastrukture i tekmi, mora se imati dodatnih 100 zelenih po sezoni za kvalitetne treninge inace nista od borbe za trofeje. Tako meni deluje cela ova prica.
Ja ne znam sta zele da postignu sa ovim iz godine u godinu sminkanjem igrice..Umesto da se potrude da smanje broj trolova i da unaprede igricu da bude sto realnija oni je ukrasavaju nebitnim stvarima,pa su tako od jedne obicne igrice koja se igra preko fejsa napravili igricu kao FIFU ili NBA..Tako da mi sa kompovima od 2 gb i manje rama mozemo samo da se slikamo.....
Pa ovo je jebeno neverovatno, opet izivljavanje i debilizam. I opet nekome ogranice kofere na 3 dnevno dok ostali koji isto godinama skidaju mogu komotno kao i do sad po stotku i da se bahate i pozicijama i ostalim stvarima...
Stid nije briga na koju se obazirete!
Opet ista priča... Totalna dominacija na terenu, što se vidi po ocenama i opet kiks, 1-1... Pa da li j***no treba svih 11 igrača da mi dobije osmice da bih dobio j***nu utakmicu protiv boranije???
Attachment 63957
Koja je svrha uopće dobre kvalitete igrača kad ne dolazi do izražaja? Nije mi to jasno... Čemu slagat tim od 6* kad ćeš dobit protivnike od 6* ili tim od 5* pa dobiješ protivnike od 5*?
I kolika je razlika u kvaliteti? Manje od 1*, to nema smisla. Naravno, da sve bude još apsurdnije, oni ubace poneki tim od 3* koji onda igra nekim nejasnim čudom bolje od svih timova od 5* i ima odličnu formu. I onda se mi mislimo da nismo ništ bolji od Mourinha u ovoseznoskoj epizodi u Chelsea, a ostatak lige su sve Leicesteri. Nemam ništ protiv da takva sezona bude 1 od 10, ali baš svake sezone da sve više menadžera žali na takav scenario, to je previše.
U principu to što mi detektiramo probleme, pišemo koje su opcije da se to korigira, šaljemo upite, nema to ništa svrhe, jer manje od 10% toga bude ostvareno. Ma boli me tuki, ionako ja nemam ništa od tog sveg :)
Prvog dana prošle sezone dovedem DMC nordgena... Prošlo je 35 dana od tada, danas je 36-i, a on je već pokupio 5 povreda, na svakih 7 dana po jedna ... Da ga nisam lečio, bio bi povređen ukupno 35 dana!!! Bukvalno se svaki put povredi u kup utakmici, u prvih 10-15 minuta!!!
Meni na staroj verziji povrede najčešće na treningu dolaze :rolleyes:, a toga nema na novoj, pa valjda na novoj onda dolaze češće u utakmicama.
Danas derbi, dobro bi bilo zadržat prednost od 4 boda. Vidjećemo koliko su bonusi bitni a koliko kvalitet.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...29695f077f.jpg
Oba tima imaju dobar niz pobjeda u svim takmičenjima, nečiji niz će da se prekine [emoji1]
Da napucam svaki dan bonuse na maksimum treba mi 36 kofera (18 igrača 2 puta po 15% kondicije). Vjerovatno bi smanjio potrošnju da imam širu klupu, a opet neka ih neka napreduju. S obzirom da su na transfer listi samo igrači od 3* onda mi se isplati treniranje i odrzavanje trenutnog igračkog kadra. NEMA PREDAJE :)
Prvi poraz, jbga. [emoji12]
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...129a95377d.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...2ffb4545f8.jpg
Kako je mudar pomoćnik, hahahhaahah.
Imam 18 igrača samo, ali nije to glavni problem. Problem je vrijeme utakmica. Prvu utakmicu igram u 10 h, a drugu u 13 h. Tako da imam vremena za treniranje ili jako rano (kad pocinje novi dan) ili poslije utakmica (od toga nema koristi jer se to oduzme narednog dana). Moraću da se zadovoljim sa 8% bonusima. :)
Pa za prvu utakmicu ostaviš 8%, ako je rano, mada može i sa 18 igrača na 10% da se nakuca... Najbitnije ti je da nakucaš na 10% ono što stalno koristiš kao bonus u toku utakmice... U principu ti treba 4 bilo kakvih igrača koji ne igraju, dva defanzivna i dva ofanzivna, pa ih kombinuješ sa 4 od ovih koji igraju... Tu četvoricu možeš za sve treninge da iskoristiš, spustićeš ih za oko 30% svaki dan... a ove koji ti igraju ćeš spustiti za 6%, plus par njih za 12%...
Evo ti dobitna formula treninga:
Zagrevanje - Sprint - U krugu - Kontrola lopte - Dodaj, trči i šutni
To ti je 6% i treba ti 5 takvih treninga... Na kraju ti ostane samo malo da dodaš na odbranu... Ja koristim:
Zagrevanje - U krugu - Kontrola lopte za 3%...
Mislim da je kod mene i problem to što imam istrenirane igrače na 7* koji ne dobijaju mnogo napretka na tim treninzima. Da mi je tim sastavljen od igrača 4-5* sigurno bi više dobijali, ali ja sam gotov i cijelu klupu trenirao na 6*. Možda je rijesenje da popunim tim sa jos kojim igracem. Moram istaći da mi nikakvi bonusi nisu pomogli u utakmici protiv Glogovice jedino dok sam igrao 4-4-2 klasik imao sam dojam da sam dostojan protivnik, ali već sam gubio pa sam morao napasti ;-)
Dobro je to znati, mrsko mi rano ulaziti i trenirati i to ti je to. Navikao sam da treniram igrače poslije utakmica. Da su mi utakmice recimo u 18h i 21h mogao bih u 9h ujutro do 18h 3 puta po 6% treninge da odradim (zapravo duplo od toga ako imam 16 igrača na raspolaganju). Volim uvijek da imam full tim sa kondicijom, uvijek odradim sve izmjene zavisno od toga koji igrači imaju najslabije ocjene tokom utakmice, pa držim i klupu na full condition.
Očito sam pravio greške trenirajući cijeli tim umjesto da treniram po 8 igrača ;) HVALA na sugestiji i savjetima (y)
Gore na slici statistika glavnog tima ove sezone, a ispod nje statistika Šahtara ove sezone :rolleyes:
Attachment 64037