Mozda da probas 4 5 1 V stil. imao sam slicnu situaciju i dobio 2 0. visok presing tvrdo sa ukljucenim ofsajdima :)
Printable View
Mozda da probas 4 5 1 V stil. imao sam slicnu situaciju i dobio 2 0. visok presing tvrdo sa ukljucenim ofsajdima :)
Hvala za savjet odigracu ovu varijantu sa 4 3 2 1 a bonus moral i nagrada odavno su max :)
Sutra javim sta je bilo
@ mesa
cestitke na osvojenom Kupu, ali moram da kazem sledece: sta je bilo u glavi tvog protivnika!? Po meni, izasao je sa pogresnom formacijom, bolje da je igrao 4-5-1v ne bi sigurno primio 5 komada. Tvoja krila su ga urnisala, a i cela ekipa mu je podbacila cak sedam igraca su dobila ocenu 5!?
A i kad je video sta se desava, nista menja tek u 77. minutu i to MC-a!? :confused:
Naravno, to ne umanjuje tvoj uspeh jer uzeti Kup na 54 nivou, svaka cast majstore! :-)
@MnM Hvala brate cestito na osvojeni kup!
Rezime sezone: osvojena Liga i Liga prvaka i polufinale u Kupu. Veoma dobar rezultat gde je celu sezonu odradilo samo 13-14 igraca sto se vidi i po broju nastupa. Razmisljam se da svedem postavu na 11+7 a da ostale prodam. Jedino sto me tera da ih drzim i dalje jeste sto mozda pomazu klubu prilikom zreba zbog niskog kvaliteta i sto mozda lakse stizemo do timskih bonusa na konto njihovog brzeg napredovanja. Ovo drugo bih morao da proverim na treninzima da li je stvarno tako.
Cestitike svima na osvojenim trofejima! :-)
Attachment 66012
Osvojena liga sampiona hvala na savjetu Kaskada jos jednom. 4 3 sam dobio ali do 85 je bilo 4 1 guravo.
Prva sezona i uzeta liga sampiona i prvenstvo samo sam kup zeznuo.
Postavio bih sliku sa rezultatom al ne znam kako hahaha
Attachment 66014Attachment 66015Attachment 66016
Uspio sam hahah
Koju taktiku da igram protiv ovoga tima?Vrlo bitan odgovor igram za 2h
Eo mog tima :Attachment 66019
Eo njegovog tima:Attachment 66018
Mozda je vec mec gotov
Al cesto dobijam 4 4 2 sa 4 5 1 v offsajd i kontranapad ukljuceni kao i visok presing i tvrd start