☆ Kakvi ste za tokenima? ☆
☆ Da li ste zavrsili sve nadogradnje stadiona? ☆
☆ Koju ste formaciju pripremili za novu sezonu ? ☆
☆ Da li planirate da dovedete/prodate neke igrace? ☆
☆ Srećno svima ☆
☆ Kakvi ste za tokenima? ☆
☆ Da li ste zavrsili sve nadogradnje stadiona? ☆
☆ Koju ste formaciju pripremili za novu sezonu ? ☆
☆ Da li planirate da dovedete/prodate neke igrace? ☆
☆ Srećno svima ☆
Jutros me je mrzelo da se budim rano pa nisam nijednog igraca uzeo..U kupu smo popili 6 komada ali nema veze bolje sto pre da ispadnemo...Cilj ove sezone je proci u sledeci level..
Srecno svima!!!!!
Sve je spremno za novu sezonu :-) Stigla je i nova garnitura
https://youtu.be/iJrzHRrVF3M
Idemooooooooooo
Last edited by Macva FC; 04-03-2016 at 03:16 PM.
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Krenulo je dobro u kupu, pobeda od 9:0 u gostima
Idemooooooooooo
Pobeda Partizana na startu sezone, ali po koju cenu... Novi napadač, nordgen Morales se povređuje iste sekunde po ulasku u igru... #$%&#$%&
Bgd Utd lako do pobede na startu...
Celtic 1888 startuje sezonu porazom 0-1... Uvek je tako kad imaš jak tim na početku... I uvek ne mogu da se sastave sa loptom, kao da nikad nisu igrali zajedno...
Idemo dalje, pobeda kod kuce od 5:0 :-)
Idemooooooooooo
Koja je fora sa treningom golmana?
Ja, otkako je poceo TE 2016 radim trening "odbrana + F/M" sa DC-DR-DL + MC igracima i tu ubacim golmane ali slucajno skoro bacim pogled na osobine golmana i imam sta da vidim: ocene na golu mnogo manje od ocena F/M.
Ali, kada sam poceo da radim individualno samo sa golmanima, Nordeus me smara sa porukama nemas dovoljno ljudi za timski bonus ili vezbe nisu dovoljno raznovrsne.
Tako da cu najverovatnije ulaziti u staru verziju za trening golmana i rucno dodeljivati skilove tamo gde ja mislim da treba.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522