To ne bih ti znao reci poceo sam 30.3 i igrao ligu vjerovatno me ubacili sami nemam pojma
Evo i nas :-)
Mozemo reci da smo imali jednu mnogo dobru sezonu i ono sto je najbitnije je to da smo otisli u sledeci nivo 54.
Liga: Sta reci, tabela sve govori..
LS: Sticem utisak da smo mogli mnogo vise, pogotovo posle pobede u prvom mecu od 2:0 u 1/4 finalu ali nije ni ovako lose
Kup: Kup, sta reci za rezultat od 7:3 u 1/2 finalu, tugaaaa :-). Drago mi je da Mesa na kraju osvojio kup a bice sezona kada cemo i mi da slavimo.
I kraju mozemo biti jako zadovoljni sezonom i pocinje spremanje za novu u kojoj necemo nista ulagati, nego cemo se boriti sa postojecim timom samo da budemo medju prvih 7. Cestitke svima na osvojenim trofejima i puno srece u novoj sezoniiiii :-)
Idemooooooooooo
Last edited by Macva FC; 04-30-2016 at 10:37 PM.
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Na Kaskadi II titula, bezveze jer ne pratim utakmice, a konkurencija ima bolje timove od mog:
Kaskada III nije mogla bolje:
Luka i Zvezda su bili mnogo jači.
Ostadoh bez titule:
Najbolji igrač Kweuke je odradjivao crveni karton i bio sam prisiljen da igram sa mnogo slabijim igračem koji je zabio gol u 34. minuti, ali nakon žutog kartona za Byuna i slobodnjaka za protivnika u 39. minuti ekipa i menadžer su se uspaničili i počeli kombinirati razne formacije ali umjesto da damo gol primili smo i onda krenuli svi u napad i primili još jedan
Bar smo obezbijedili Ligu Prvaka naredne sezone.
Čestitke svima na titulama i Sre10 na TRIPLE.
pobedom kod kuce protiv drugog na tabeli od cak 7:0 zaokruzena je fantasticna sezona u kojoj je ostvareno lepo dostignuce: svih 26 pobeda u Ligi! Imam od ranije "sezonu bez poraza u Ligi", ali ovo je prvi put da imam sve pobede.
Pri rezultatu 2:0 ispostovali smo "starkelju" Gamonala koji se oduzio sa dva gola i dve asistencije. kakva igracina!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ekipa i statistika:
Strijelci, asistenti i najbolje ocjenjeni: