Osvojio je Ligu Sampiona i ja i on uspeo hvala ipak tvoja taktika mi posluzila previse![]()
Osvojio je Ligu Sampiona i ja i on uspeo hvala ipak tvoja taktika mi posluzila previse![]()
Danas sam prisustvovao utakmici gdje je uski dijamant izgubio od 4-4-2 tako da to nemora uvijek da bude 100% pobjeda. Probaj ovdje kad te interesuje neka kontra formacija: http://buzzer.lima-city.de/top11/
Ali prati komentare koje menadzeri ostavljaju. Opet kažem nema pravila, stalno se mijenjaju kontra formacije iz sezone u sezonu, najbolje ti je da napraviš 3 svoje taktike: napadačku protiv slabijih protivnika, neku na kontranapade protiv jačih i jednu standardnu sa kojom počinješ svaku utakmicu.
FZ Rauhbein kikso (još me podržao iako nismo prijatelji). Sad ipak imam šansu za titulu u zadnjem kolu protiv direktnog konkurenta. Nordeus se baš potrudio da napravi ligu što neizvjesnijom. Na početku sezone je dominirao BVB kojeg sad nigdje nema. Glogovica je imam najgori početak sezone a na kraju će ipak uzeti 3. poziciju. Ja sam bio na prvom mjestu 12 kola ali me mnogo trolovalo u 21. i 23. kolu, pa sam ostao samo sa teoretskim šansama za titulu 3 kola pred kraj sezone (zaostatak 5 bodova), sad sam u zaostatku 2 boda i jasno je da mi treba pobjeda sutra protiv FZ Rauhbein. Čestitam svima na osvojenim titulama i da ih osvojimo još više naredne sezone.
Umalo ponovo 13-0-0, zezno sam u prvoj utakmici![]()
Jel vama ovaj sat na forumu pokazuje pogrešno vrijeme objavljivanja posta. Primjetio sam to i ranije, da nisu počeli računati po američkom vremenu.
Još jedna uspešna sezona za Belgrade United, s obzirom na kvalitet tima... Prvo mesto u ligi, pored drastično jačeg konkurenta i to bez poraza, sa samo 3 nerešene utakmice... U Ligi šampiona smo popili nokaut u polufinalu i tako po 28. put ostali bez ovog trofeja... U kupu ispadanje već u 3. kolu...
![]()
Sezonu smo startovali sa 12 uzastopnih pobeda i do kraja imali samo 4 poraza i 4 nerešene utakmice... MVP sezone je AMC AMR Liam McIntyre koji je na 42 utakmice postigao 50 golova i imao 36 asistencija, prosečna ocena 8.64... Ovo mu je najbolja sezona do sada... Prvi je strelac, asistent i najbolje ocenjeni igrač u ligi...
![]()
Još neki igrači su obeležili sezonu za nama:
Golman od 3* Kartal, koji je branio fantastično na početku sezone, ali sam morao da ga prodam, da ne bi skočio na 4*... Prosečna ocena 7.67...
Napadač Taylor je na 38 utakmica dao 27 golova, uz 10 asistencija... Prosečna ocena 7.74...
Napadač Renato je na 37 utakmica dao 23 gola, uz 11 asistencija... Prosečna ocena 7.81...
Svakako, najveće iznenađenje je priredio MC od 3*, Praiwan... Na 39 utakmica je postigao 15 golova, uz 4 asistencije... Prosečna ocena 7.77...
![]()