Čestitke svima na osvojenim trofejima... Ko nije ništa osvojio, više sreće sledeće sezone...
Još jedna uspešna sezona za Belgrade United, s obzirom na kvalitet tima... Prvo mesto u ligi, pored drastično jačeg konkurenta i to bez poraza, sa samo 3 nerešene utakmice... U Ligi šampiona smo popili nokaut u polufinalu i tako po 28. put ostali bez ovog trofeja... U kupu ispadanje već u 3. kolu...
Sezonu smo startovali sa 12 uzastopnih pobeda i do kraja imali samo 4 poraza i 4 nerešene utakmice... MVP sezone je AMC AMR Liam McIntyre koji je na 42 utakmice postigao 50 golova i imao 36 asistencija, prosečna ocena 8.64... Ovo mu je najbolja sezona do sada... Prvi je strelac, asistent i najbolje ocenjeni igrač u ligi...
Još neki igrači su obeležili sezonu za nama:
Golman od 3* Kartal, koji je branio fantastično na početku sezone, ali sam morao da ga prodam, da ne bi skočio na 4*... Prosečna ocena 7.67...
Napadač Taylor je na 38 utakmica dao 27 golova, uz 10 asistencija... Prosečna ocena 7.74...
Napadač Renato je na 37 utakmica dao 23 gola, uz 11 asistencija... Prosečna ocena 7.81...
Svakako, najveće iznenađenje je priredio MC od 3*, Praiwan... Na 39 utakmica je postigao 15 golova, uz 4 asistencije... Prosečna ocena 7.77...
Rezime sezone:
Tabela:
Screenshot by Lightshot
Kup: 1/8 finala sve sem ispadanja u prvom kolu nije lose.
Liga sampiona. Bez mene ove sez.
Liga. Plasmanom sam vise nego zadovoljan,protivnici sem tri bas slaba ostali tu su negde po jacini kao ja mada realno prvi je bas jak.
Od negde cini mi se 30.og nivoa uvek sam sa bar jednim protivnikom koji je bar za pola zvezdice jaci ali dobro kako se penjem ka vrhu servera sve je teze.
Nemam nekih ocekivanja od sledece sez tim je spreman i na ponavljanje budzet isto vise nego solidan u ligi sampiona da prodjem grupu u kupu sto dalje.
Cestitke svima na osvojenim trofejima.
Blokiraju mi skidanje kofera pa onda osvojim triplu i u ligi 26-0-0 ahahahah.
Jebes sve ako ova igrica ima logike. Ponavljala se sezona jer nije bilo dovoljno timova i uopste nisam trenirao dalje igrace posto su bili na 8* pa su mi se protivnici priblizili na 3-4Q razlike jos ja neke nisam ni pratio....
Na Kaskadi IV imam solidan tim ali zbog lošeg starta i manjka tokena sam odlučio da ponovim level:
Spremni za narednu sezonu, neću ništa kupovat i uštedit ću tokena
Gotova 1 sezona
Rezime osvojena liga sampiona i prvenstvo sa samo 1 porazom i 1 remijem
I najljepsi dio dana prodao sam hummelsa koji vredi 520k za 1.4miliona
Nevjerovatno
Idem jos jace u 2 sezonu