Belgrade United je uradio nemoguće... Došli smo do treće uzastopne titule, pete ukupno... Na početku sezone smo doveli samo nordgena štopera, a sredinom sezone i golmana od 24 godine... Nisam verovao da možemo do titule, pošto je glavni rival od starta bio extra jak... Juče smo, nažalost ostali bez finala LŠ, tako da nam je to i dalje nedosanjani san, k'o Noletu Rolan Garos...
@ wolf
Svaka cast, uzeti titulu sa ovako sarenom ekipom...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Evo vam primer jednog trol rezultata. Usao sam na lazni profil i zatekao ekipu u katastrofalnom stanju i sredio koliko je moglo da se sredi: kupio par igraca, dodao kofera sta sam imao i odradio treninge koje Nordeus trazi. I sad, ekipa je i dalje u losem stanju za moje standarde, ali je ovo podiglo ekipu bar 300%. I sledeca tekma je bila sa prvim na tabeli i bum pobeda za mene!? Verovatno se dogodilo sledece, da bi me Nordeus motivisao da igram i dalje, meni autsajderu je dodelio pobedu.
Sad sam coveku napravio problem jer vidim da se bori za titulu. Sorry druze, nije namerno!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Najbitnije je da središ moral ekipi, odradiš trening za bonus i staviš maksimalnu nagradu za pobjedu. A što se tiče formacije ako si jači izvedi svoj najjači tim, možda kako si naveo 4-4-2 klasik, DMC ti ne treba njega staviš samo kad protivnik igra sa AMC. Mene lično brine to što on ima 5 veznih igrača pa bi možda bilo dobro da staviš i ti neku formaciju sa 5 veznih (3dc-2dml,dmr-3mc-2st, 4-3mc-2aml,amr-1st).
DMC ti ne treba, pojačaj odbranu jer protivnik igra sa 3 ST, recimo 5-3mc-2 ili ipak da mu sasiječeš sve napade na sredini pa da igraš 3-5-2.
Sve u svemu postoji izreka medju menadžerima: YOU ARE MANAGER YOU MANAGE.
KUP OSVOJEN:
Šteta zbog prve utakmice u kvalifikacijama, imali bi ponovo skor 13-0-0.
FINALE:
Jači je za 7Q (prvi tim). Dobro je krenulo i zabili smo rani gol ali nakon toga ozlijedio se najbolji igrač Kweuke i sva sreća da sam digao moral igraču sa klupe Escobaru (6*) koji je postigao čak 2 gola. Protivnik nije imao mnogo šansi, sa 3MC u igri natjerao sam protivnika da mnogo griješi u dodavanju i većinu golova smo postigli iz kontri ili iz prekida. 2 titula u kupu zaredom i druga u historiji kluba, konačno nas krenulo