Nazalost, ispadam u Kupu u polufinalu! S obzirom da sam dobio prvu u gostima 2:1, odlucio sam na pocetku da branim rezultat i aktiviram bonus odbrana i kontranapad ali ubrzo primam gol tako da su do kraja bonusi bili napad sa iskljucenim kontranapadom. Ubrzo primam i drugi gol i ekipa bas igra lose!? Ipak, dajemo gol i imamo isti rezultat kao u prvoj tekmi ali protivnik tada postize treci ( gol vise u gostima ) i to je bio kraj. Probao sam umesto DMC-a jos jednog napadaca ali nista. Steta, bas steta pogotovo sto protivnik nije pratio mec.Vidim po statistici da smo imali priblizno isti broj suteva ali on duplo vise u okvir gola i vise startova i faulova od mene, tako da moguce da je imao postavke ment. napad ili visok presing. Kako god, dalje ide bolji.Nisam podigao timske bonuse na 10% vec samo na 8% iz straha da ekipa ne bude previse umorna pred vazan mec, pa je mozda i to bio tas na vagi.
Ovaj poraz je ujedno bio i prekid neverovatne serije od 43 meceva bez poraza od kojih samo dva neresena tako da sezona je stvarno nestvarna. Ostaje jos borba za usatog u LIgi prvaka. Nadam se najboljem! :-)