On je rezerva i ulazi po potrebi, uglavnom menja najboljeg igrača u timu ( AMR ) i ponekad ST-a. Znači, moram da ubacim napadačima trening "igra glavom" ali i da ima dovoljno vežbi za napad kako bi i dalje dobijali timske bonuse za napad. Ok, hvala druže.
Ne slažem se sa tobom u vezi sledeće stvari a to je da ja smatram da svi u timu moraju imati dobre defanzivne karakteristike. Recimo, kad se brani prekid svi su bitni i krila i napadači. E sad, da li tako stoje stvari i u T11...? :-)
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Jedno 15 sezona sam se zajebavao sa omladincima, kupovao sve redom... 80% su bili goli k...c
A jedno 7-8 sezona sam gubio titule u poslednjim kolima zbog trolovanja u utakmicama protiv drastično slabijih timova sa začelja, neki od njih sa pola igrača van pozicija... i sam znaš kako mene hoće trolovanje, k'o budalu šamar...
Trening mi je takav da imam dve grupe igraca: jedna je ( zadnja linija + golmani i DMC igraci) koji vezbaju odbrana + fitnes a druga grupa su napadaci + MC koji vezbaju napad + fitnes. Sada bih verovatno morao da grupisem igrace tako da zajedno budu oni ciji su atributi na niskom nivou ( ispod 80%) i da im forsiram vezbe koje daju te atribute. Kako ce to da se odrazi na timske bonuse, saznacu kad probam. :-)
btw, u novoj verziji ne radim individualno sa igracima jer ne dobijam timske bonuse. Mislio sam da pocnem to da radim sa golmanima, ali mrzi me.
na zalost, ispadamo u Kupu rano iako branimo trofej iz prosle sezone. I to od jaceg protivnika koji je nivo ispod
Posle poraza u prvoj tekmi kod kuce 1:3, poveli smo u revansu 2:0 i delovalo je da je prolaz moguc ali na kraju samo 2:2.
Za utehu, neocekivano otkljucavamo dostignuce za koje po meni treba imati mnooogo srece da se dobije.
protivnik:
Ma individualno samo sa nordgenima od 18 do 21 godine, za ostale je gubljenje vremena... Pa nordgenima 26-29 godina od 5* treba 5 sezona da skoče zvezdicu, ako samo normalno treniraju i igraju utakmice, bez da trošiš zelene kofere na njih... To je u proseku svaki atribut +1 po sezoni... Nordgeni od 22-25 dobijaju +2 po sezoni...
Gledam procente za osobine kod igraca sa najduzim stazom i procenti za odbranu su kriminalni!? Ovaj igrac je u napadu bio fantastican tokom sezona, zabijao iz slobodnjaka i iz igre, asistirao iz kornera, e sad da li je ekipa zbog njegove lose odbrane olako primala golove to nigde ne kaze osim sto u novoj verziji asistent kaze da je golman imao los dan i tome slicno. I koliko je sve ovo sminka i koliko je uopste bitno? I sta znaci sto neke osobine imaju ivicu u boji sa leve strane a neke nemaju?