Poraz juče u kupu od 1:4, ne nadam se prolasku dalje :D
Bar ne nešto mnogo xD
Printable View
Poraz juče u kupu od 1:4, ne nadam se prolasku dalje :D
Bar ne nešto mnogo xD
I Celtic 1888 prolazi u sledeću rundu kupa...
Attachment 66257
Ahaha... U 63. minutu, pri rezultatu 2-1 ubacim štopera od 2* i izgubim 2-4 od ekipe koju sam juče tukao 7-1...:rolleyes:
Attachment 66258
Loš početak sezone, Celtic i Šahtar su već ispali iz kupa, glavni tim prošao relativno lako sa 2x po 2-0, a Dnipro se provukao u uzvratu nakon poraza u prvoj 2-1. Da nisam pratio te utakmice Dnipra, sigurno bi ispali, jer sam u prvoj izvukao taj gol u nastavku koji je kasnije donio prolaz.
Eto, sezona nije ni počela, a već je dosadna :(
Zaboravih da isključim max bonus za pobedu iz finala LŠ, od prošle sezone... Bezveze od 15 milki protiv boranije...
Celtic je demolirao protivnika u prvom kolu lige...
Attachment 66267
Attachment 66268
Attachment 66269
Samo hocu da se javim ovde posto vidim da prodaju igraca niko i ne posecuje,tako da nema znacaja ni postaviti tamo post. Pa se eto sad izvinjavam sto cu ovo ovde da pitam.
Jel ima neko lvl 39 ili 40 ,sa
Samo hocu da se javim ovde posto vidim da prodaju igraca niko i ne posecuje,tako da nema znacaja ni postaviti tamo post. Pa se eto sad izvinjavam sto cu ovo ovde da pitam.
Jel ima neko lvl 39 ili 40 ,sa igracima od 216 do 219 na prodaju,tj za transfer. Pa da se nadjemo na fb inzavrsimo posao? :)
Neka se javi u inbox.
Pozz
Ja ne...
Dominantna igra FK Partizan u prvom kolu lige... Strelci Gabriel, Rivas i Morales... DMC Kike Pindado dominantan u odbrani, ocena 9.7... Protivnik nije imao šut u okvir gola...
Attachment 66279
Attachment 66280