☆ Kakvi ste za tokenima? ☆
☆ Da li ste zavrsili sve nadogradnje stadiona? ☆
☆ Koju ste formaciju pripremili za novu sezonu ? ☆
☆ Da li planirate da dovedete/prodate neke igrace? ☆
☆ Srećno svima ☆
☆ Kakvi ste za tokenima? ☆
☆ Da li ste zavrsili sve nadogradnje stadiona? ☆
☆ Koju ste formaciju pripremili za novu sezonu ? ☆
☆ Da li planirate da dovedete/prodate neke igrace? ☆
☆ Srećno svima ☆
Evo završio prvi u ligi, ove sezone zelim osvojiti bar jos jedno natjecanje uz to, jer mi to dosad nikad nije poslo za rukom a nivo kluba mi je 28 i mislim da je vrijeme
Sto se tokena tice, 16 mi je dovoljno za dovesti par igraca jer mislim da jos uvijek mogu igrati sa ovima (mozda zamjeniti 2-3)...
Gradnju sam izbacio iz glave jer nemam bas dovoljno novca za sve pa sam se za sad usredotocio na to da kupim igrace, osvojim natjecanja i onda tako skupim pare koje mogu koristiti za kupnju igraca i gradnju stadiona
Kako je kod tebe?
Kako da ocekujem da mi igraci napreduju do 6,7 zvezdice,kad im se iz sezone u sezonu oduzimaju zvezdice,pa moraju ponovo da napreduju do 3,4 _te.. a stizu ih godine,o kupovini mladjih moze covek samo da sanja,tokeni su posebna prica..
Još 2-3 pojačanja i imam tim sa 11 skaut igrača... Da li je konačno vrijeme da osvojim trostruku?
@Top El
Kupio sam taj crveni i plavi dres za glavni tim, mislio ih oba koristit, međutim zbog iste primarne boje nije moguće oba pa za domaći dres koristim crveni koji dosta je sličan domaćem Ajaxovom.
Evo mojih postava za ovu sezonu, redom Dnipro, glavni tim (gore desno na slici), Celtic i Šahtar. Cilj je skroman, barem 1 tim u top 4 pošto ne pratim gotovo nijednu utakmicu, prošle sezone nisam uspio nijednog dovesti u top 4, a predprošle je to samo Šahtar uspio uz one 3 crne 6. pozicije.
Osim izostanka moje pratnje, najviše problema mi stvaraju zadnja linija i golmani, a najbolji dokaz toga je Celtic koji ima 2 golmana kvalitetom jako blizu skauta (114), prošle sezone je bio među top 4 tima s najviše zabijenih golova u ligi, imao drugog golgetera i prvog asistenta lige, a završio je sezonu kao 10.
Kao neku "pozitivnu novost" ako je to uopće do same igre bih istaknuo povećan broj ofanzivnih igrača sa 2+ pozicije, dosta takvih imam u Dnipru (slika). Ne znam koji je uzrok toga, možda što sam na višem nivou pa aktivni igrači više troše kofera i dodatno treniraju svoje igrače, ili sam imao sreće s aukcijama, ili je igra počela proizvoditi više takvih igrača, uglavnom to mi se sviđa.
Last edited by t11_fan; 05-01-2016 at 10:35 PM.
Ex top eleven player
Last edited by lespa; 05-02-2016 at 10:24 AM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522