Pozdrav svima :-)
Sta reci na kraju ove sezone, osim da smo glavni cilj ispunili a to je prolaz u sledeci nivo 55 i konacno najaciiiii :-). Pa da krenemo redom
Liga: Ocekivana titula i osvojena sa samo 4 primljena gola :-)
Kup: Najvece razocarenje sto smo doziveli u ovoj sezoni jeste poraz u finalu od Sarajeva i treba naglasiti da posle tog meca vise nismo aktivni :-(
LS: Ok je sve bilo do finala, a finale nismo pratili, samo smo videli da smo pobedili 1:0 ( bez treninga, kondicije , morala a pritom je protivnik pratio). I samo da dodam, da su mecevi sa Glogovicom u 1/2 bili mnogo dobri i za nijansu sam ovoga puta ja bio bolji :-)
Sta reci na kraju, sve u svemu tesko sranje od igrice, jer i dalje nemamo uticaja na igru, nego presudjuje sreca. Ocekivanja za sledecu sezonu: nadam se da cu uspeti neku utakmicu da ispratim, a ako se to i desi, bice to liga, jer zelja mi je da bar jednu sezonu odigram najacu ligu i borim se sa najacim ekipama ( Kaskada, Glogovica....) na mom serveru. Cestitke svima na osvojenim trofejima, pogotovo onima koji su uzeli tripl krune i puno srece u sledecoj sezoni
Idemooooooooooo