Hvala :D
Printable View
Dve pobede danas:
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...04fcd97361.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...c16a300967.jpg
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Posle max ucinka u prvih sest kola, danas prvi poraz. Trening koji uvek uradim ujutru je odradjen tek popodne i nakon pobede u Ligi sampiona, vec za tri sata duel u Ligi protiv dobrog protivnika. Dva igraca u vezi nisu mogla igrati zbog suspenzija a kada je u prvih 15-tak minuta povredjen vezni igrac a drugi vezni dobio zuti, znao sam sta se sprema. Ekipa nije licila na sebe a protivnik je ocigledno bio mnogo sveziji.
Od pocetka ove sezone dosta povreda i kartona iako igram ment norm i presing nizak. O moralu igraca da ne govorim...
Attachment 72585
Attachment 72586
Povrede se lako saniraju, ali moral i kartoni nikako. Danas ako potrošim 20 plavih kofera sutra će da mi traže još 6.
Svi na stadion za forumski derbi, šefe samo opušteno 2-3 gola dosta. Nemoj da se brukam :o ;)
Liga Šampiona runda 4
Nakon 2:2 kod kuće protiv istog protivnika izgleda kao da se diže forma ali to ćemo tek vidjeti sutra u kupu protiv Zenita
Attachment 72597
Liga runda 7
Golman Wicks i dalje teroriše :o Evo detaljan izvještaj, nema potrebe da mnogo pišem sve se vidi sa slike
Attachment 72598
Opet bez 2 prvotimca Kweuke i Gila, pa moram da izmišljam nove formacije :rolleyes: . Baš su me napali kartoni, 3 žuta u prosjeku po utakmici a igram normal uklizavanje.
Idemoooooooooooo
Liga Tabela
Attachment 72599
Historija mog igranja top elevena u jednoj slici
Attachment 72600
Posle poraza od 1:2 u gostima velika pobeda nad istim timom sto me vraca na 1. mesto grupe :D
Attachment 72601Attachment 72602
U ligi iznenadjujuce laka pobeda protiv nesto kvalitetnijeg tima sto
me zadrzava na drugom mestu :D
Attachment 72603Attachment 72604Attachment 72605
Odlican soping jutros: 4 nordgena za samo 5 tokena. Doduse, samo je jedan igrac najskuplji nordgen na ovom nivou ali mozda i bolje tako trosio bi tokene protiv ludaka a ne bi kupio igraca.
Attachment 72612
Attachment 72613
Attachment 72615
Attachment 72616