Moze neko da mi slika koja sve dostignuca postoje posto sam siguran da ih nisam dosta otvorio :D
Printable View
Moze neko da mi slika koja sve dostignuca postoje posto sam siguran da ih nisam dosta otvorio :D
Stanje u prvenstvu:
Attachment 72630
Tabela u prvenstvu:
Attachment 72631
Tabela u LŠ iako sam lvl 48, a ova trojica ispod lvl 49 :)
Attachment 72632
Lagana pobeda u Ligi protiv dobre ekipe na papiru. Vec u 18. minutu je bilo 0:3 a i protivnik je imao peh da mu igrac dobije dva zuta u roku od tri minuta.
Mozda je razlog poraza u po meni cudnoj formaciji protivnika.
Attachment 72635
Attachment 72636
Attachment 72637
Pobeda nad ekipom Nelly (Engleska) koja mi je prosle sezone nanela jedini poraz u ligi (3:2 na njihovom terenu)
U medjuvremenu smo postali prijatelji u TE pa i ove sezone igramo zajedno u ligi...Pocelo je lagano,ali me je dosta
namucio pred kraj,sobzirom da ima dosta losiji tim u odnosu na proslu sezonu,i jedan od slabijih u citavoj ligi dobro se drzi na 6. mestu :D
Moja pozicija se i dalje nije menjala (2.) sutra LS i liga,u obe utakmice sam favorit na papiru ali videcemo :D
Attachment 72640
Malo sam osvježio boje kluba, mada za utakmice saveza ću i dalje koristiti garnituru AC Milana (svi imamo zvanične komplete zahvaljujući kapitenu) ;)
Attachment 72641
Kup 1/16 finala, utakmica 2
Attachment 72642
Nisam mogao da pratim i zahvaljujući navijačima prošli smo daljeeeee
Liga runda 8
Attachment 72709
Ovdje sam očekivao poraz, ali Nordeus je odlučio da me počasti pobjedom iako opet nisam pratio. Hmmmm možda bolje igraju bez menadžera :confused:
Spathis, nakon loše prošle sezone, opet je jedan od najboljih u ligi. Danas je ostvario 250 asistenciju u karijeri
Attachment 72710
Malo taktičko nadmudrivanje... :D
Attachment 72657