48 level i opet sam u kupu sa levelom 49, a u LŠ ima 6 ekipa level 48 i 26 ekipa level 49! Jebem ja njima mamu pa dokle više, svake sezone moje level u podređenoj situaciji.
Printable View
Lepo ti rekoh, može i sa 6%... Ali ti si tvrdoglavi Bosanac :D Sa 6% možeš da kontrolišeš kondiciju, jer je jedan "rest" 6%... A to da li će u tih 6% da koristi isti trening od 0.75% dvaput je toliko beznačajno na 48% koliko "rest" napuni za 1 dan... Pa Siniša je pokazao da je totalno nebitno šta treniraš...
Trebaju ti 4 bezvezna igrača (2 odbrana i 2 napad, najbolje da budu DMC i MC igrači) koje ćeš uvek da spustiš za 24%, a ostale spustiš za 6%, po 2 iz odbrane i napada (tako ti treba još po 8 "normalnih" igrača u odbrani i u napadu)... Dovoljan ti je jedan "rest" pre utakmice da to odradiš...
Shotaro Matsuda je napustio Celtic 1888 posle 9 sezona... Sa klubom je osvojio 16 trofeja...
Attachment 72293
Celtic prolazi dalje u kupu... Sinoć kod kuće poraz 2-3, danas 3-1 u gostima...
Golman nastavlja svoj niz :-)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...2b93738502.jpg
Idemooooooooooo
I Partizan prolazi dalje u kupu... 1-1 kod kuće, 2-1 u gostima, sa igračem manje od 35. minuta...
Pozdrav menadzeri radi li ovo jos? :cool:
Zar niko ne koristi specijalnog trenera? Ja sa 2 treninga 7,5% i jednim od 2,25% dignem ekipu svako jutro da mi sva četiri bonusa budu 10%.
Sa 2 treninga sa specijalnim, posed i napad idu na 10%, a onda jako malo nedostaje da i odbrana i kondicija budu 10% pa iskoristim najjednostavnije 3 vežbe po 0,75%.
Ma znam sve, ali svejedno sa tih 6% kad ti treba tako 5 treninga. A i više dobijaš bonusa sa 6 vježbi, kako ti treniraš uvijek jedan od bonusa zaostaje pa moraš stalno da kombinuješ da bi izjednačio. A i tih 0,75% puta 4 ili 5 treninga je minorno. Čak nekad i nije dobro imati tim na 99% već na nekih 95% kao da igraju bolje :)
Na laznjacima nemam otkljucanu video analizu pa biram vjezbe na 7,5%. Na glavnom profilu iz nekog razloga nemam više opciju sa specijalnim trenerom a na laznjacima imam to i koristim pred utakmice saveza.
U kupu laganica, nisam još ni potpisao glavne igrače (čekam izvlačenje lige da ih potpišem) pa su mi igrali neki od 2* koji su se odmah upisali u listu strijelaca ali već sutra putuju za Buenos Aires gdje će nastaviti karijeru u plavo zlatnom dresu.
Attachment 72305
Attachment 72303
Attachment 72304
Sutra ćemo vidjeti kako će nam napraviti ligu od 12 timova :confused:
Ili će doći do spajanja servera ili će nam staviti 2 bot tima :o
Ma 4 treninga ti treba, otkud 5... Posed nakuca iz 3 puta, ostalo iz 4 puta... Sve po 6%... A i tih 6%, nekim igračima skine po 7%, nekim po 5%...
Attachment 72314Attachment 72315Attachment 72316Attachment 72317Attachment 72318
Kad me u 6 sati Nordeus majmuni iznerviraju. U sred licitacije dobijem ovakvu poruku i moram restartovati browser. Jebo ih TE i nova verzija. Puna bagova, pa čak i cheat radi. Pa u 15 krugu mi ovo ispisujete kreteni, što niste u prvom!
Attachment 72323
Kako da apdejtujem Top Eleven na android ? Pokusavao sam i da promjenim region preko nekih app ,ali opet mi pise "Not avalible in this country" ?
@wolf
moracu i ja da predjem samo na lagane vezbe. ionako je samo bitno da se stigne do 10%. kakva sminka ovi treninzi.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...1be155f725.jpg
Dobar start u ligi 😂
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
U ligi 12 ekipa koje su promovirane u naredni level i 2 bot (nordeus) ekipe.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...91fe5f3e4d.jpg
Pobeda u LS 😀
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Belgrade United je ispao iz kupa sinoć... 0-1 u gostima, 1-1 kod kuće... Deja vu...
Celtic danas 2 puta po 4-1 kod kuće...
Attachment 72332Attachment 72333
Partizan 3-1 u ligi u gostima i sapunanje u LŠ, 8-0...
Attachment 72334Attachment 72335
Sve je moguće u režiji NORDEUSA pa i to da 12. ide u naredni level
Attachment 72336
Takav su sistem napravili da 8 ekipa ide dalje, biće tu još problema.
I još Sarajevo sa 5. mjesta igra Ligu Šampiona, a namjerno gubio utakmice da bi igrao Super Ligu. Vjerovatno zato što je osvajač Lige Šampiona iz prošle sezone al kasno je saznao da šampion igra Ligu Šampiona sledeće sezone.
Lagano u ligi prvaka, mogao sam i sa rezervama :o
Attachment 72337
Liga runda 1
Baš sam nezgodan protivnik za Vučicu, on krene sa 4-4-2 ja sa 3-2-3-2 i zabijem mu 2 gola. On promijeni na 3š-1-2-2-2 postigne gol a ja prebacim na 4-1-4-1 i zabijem još 2 do kraja utakmice :cool:
Attachment 72339