Dva trola danas, u ligi i LŠ, protiv teške boranije... Belgrade United zaostaje 6 bodova na polusezoni...
Attachment 72853
Printable View
Dva trola danas, u ligi i LŠ, protiv teške boranije... Belgrade United zaostaje 6 bodova na polusezoni...
Attachment 72853
I kod Kelta dva trola danas, remi u LŠ i samo 1-0 u ligi... Grabimo ka 11. tituli u nizu...
Attachment 72854Attachment 72855
Samo 3 boda prednosti na polusezoni za Partizan, iako smo domimantni u napadu...
Attachment 72857
Pobeda u Ligi ali bilo je tesno cim je DC Kelly bio igrac tekme. Liga je konacno malo kvalitetnija kad osmi na tabeli ima skaut ekipu, a ekipe iz vrha imaju 3-4 igraca 7*.
Attachment 72883
Attachment 72884
Attachment 72885
Attachment 72886
onaj osecaj kad ti povrede 3 igraca na 6+ dana a ne dobiju ni zuti :mad: :rolleyes:
Vrlo lezerna pobeda danas,sutra bi trebao rutinski da
prodjem u 1/4 finala LS posle velike pobede u prvoj utakmici,a ni liga ne bi smela da bude problem...
A onda ide nesto tezi raspored :D
Attachment 72888
Koji sam ja mazohista, **bo me otac blesavi, kad igram ovo...
Imam igrača za prodat na pregovore, bar 5 tokena. Level 53, Server 1
Attachment 72898
Zadržao bih ga da mogu još da ga doradim, ne zelim da predje na 285Q.
Liga - Runda 13
Attachment 72901
Nordeus je odlučio da me malo z......., 3 gola iz 3 šuta. Jel zna neko čiji je ovaj lažni profil Alexander Zverev, kad ga dodam u prijatelje onda navija protiv mene :mad:
Liga Šampiona - Osmina finala, Utakmica 1
Attachment 72903
Liga - Runda 14
Attachment 72904
Razvalio me, vraća mi onih 4:1 sa početka sezone :o. munchen is back?
Liga - Runda 15
Attachment 72911
Botovi su tvrdi orasi, nemogu im uvalit petardu.
Misty F.C. (BOT) :p trebali smo ostat level 58 umjesto što su nas stavili da igramo sa 2 bota
Attachment 72912
Mislio sam poslat ponudu za igrača hahahahah
Liga Šampiona - Osmina finala, Utakmica 2
Attachment 72913
Kako glupo igrat protiv 2 levela ispod, mada nam je transfer lista ista u prednosti sam jer ti igrači kod mene brže napreduju. Mada, zapravo, već 5 sezona nisam sebi kupio igrača. Sjećam se vremena kad sam igrao ligu sa ovim klubovima, ali i vremena kad su oni bili po nekoliko levela iznad mene. Ja sam istrajao i sad mi je lakše igrat, nek i oni skupljaju kofere pa naprave tim koji ce se probit do najjačeg levela. :p
Dve pobede danas,u ligi sampiona rutinska
a u ligi veoma vazna,i ako sam igrao sa nesto slabijim protivnikom
dosta tesno...
Attachment 72914
Attachment 72915
Attachment 72916
LS bi trebao da dodjem do 1/2 finala ali tamo
me vrv ceka Lujap City,protivnik vrlo slicnog kvaliteta
ukoliko uspem da ga izbacim trofej je maltene u dzepu :D
Attachment 72919
Opet ista priča... treća nedelja u sezoni, i opet trol do trola... Hiljadu šansi, po 3-4 u okvir gola, a do pre 2 dana bilo po 10-15... I kako jebeno da igraš, kad je sve unapred određeno... Bilo šta da promeniš, ne menja se ništa na terenu... Za samo 2 dana, moji su dobili više kartona nego za prethodne 2 nedelje, a protivnik bije li bije, uvek duplo više faulova prave, a tek ponekad dobiju jedan karton po utakmici...
Ekipa koja je na 15 utakmica primila samo 6 golova i koja vodi 3-0 na poluvremenu i ima igrača više, a pritom protivnik nema šut u okvir, u nastavku prima 2 gola iz 2 šuta u okvir i strepi za pobedu do samog kraja... Može li neki idiotskiji trol Nordeuse, ovaj nije bio dovoljno idiotski?
Attachment 72932
Liga - Runda 16
Izdominiro me i opet izgubio - valjda jer igra preofanzivno, ovaj put Nordeus na mojoj strani.
Attachment 72943
Spathis gol i asistencija, ali je mašio penal pa nije igrač utakmice. Meni je to glupo da igrač dobije mnogo slabiju ocjenu zato što je mašio penal :/
Evo kako stojimo
LIGA
Attachment 72945
LIGA ŠAMPIONA
Attachment 72946
KUP
Attachment 72947
Izuzetno loša sezona za Glogovicu mada ima jaču ekipu od moje. Fale mu DR i AML (na AML mu igra AMR, još od legende Gomisa, koji mu je igrao do penzije, nije našao dobrog AML). Morat ćemo pogurat njega i Tuzlu da prodju level, biće riskantno jer mala je bodovna razlika.
Može :D u savezima, zato ih ti ne igraš i nemoj ni igrat. Samo opušteno hahahaha vidi TROLČINE
Attachment 72948
Neverovatno je koliko ova igra favorizuje ekipe čiji menadžeri nisu prisutni... I uvek preokret u poslednih 15 minuta, već 15. put ove sezone sam izgubio prednost od 2-3 razlike... Pa mogu da razumem da ja nešto promenim, pa pogrešim ili da je protivnik tu, pa on nešto promeni, ali 75 minuta totalna dominacija na terenu i onda niotkuda protivnik iz 2 šuta da 2 gola...
:mad:
Miloše, imaš moju dozvolu da preneseš ovima iz Nordeusa da im je igra GOLI KURAC!!! Nemam nerava da se bakćem sa botovima iz suporta...
Od ove sezone, igram Ligu prvaka sa ekipama nivo iznad ali ekipa je prijatno iznenadila u prvoj tekmi cetvrtfinala. Nisam pratio mec protivnik jeste i sve je jos otvoreno. Mislim da me je sa ovom formacijom potcenio i da je zato primio tri komada. lep comeback posle 3:1. Jebiga, nismo mi bilo ko, mi smo CEDA FC osvajaci sedam tripl kruna!! ;-)
Attachment 72969
Attachment 72970
Attachment 72971
2 utakmice 2 povredjena igraca :eek:
http://image.prntscr.com/image/ada8a...9414c669d2.png
http://image.prntscr.com/image/5e26e...1bfbbb543e.png
Slazem se,bas se vidi da iz ne znam ni ja kog razloga cesto bolje prodju igraci koji ne prate utakmice
pre 2/3 sezone uzeo sam kup na drugom profilu a da nisam ispratio ni jednu utakmicu..
dok mi se od pocetka mog igranja (2011 cinimi se) X puta desilo da budem ostecen...sto to rade pojma nemam
ove sezone za sada na svu srecu nisam imao mnogo neprijatnih iskustava
Juce pobeda u ligi i ligi sampiona
danas ubedljiva pobeda protiv ekipe koja mi je ranije
ove sezone nanela prvi ligaski poraz posle dosta vremena...
U svim utakmica i statistika je bila poprilicno na mojoj strani i ako sam prve dve utakmice gubio
pa preokretao :D
Attachment 72974
Jao ovaj period ''polu sezone'' nije normalan,koliko samo povreda
kartona...Povrede mi nisu problem zbog velikog broja kofercica,ali kartoni me ubise,vec poslednje
3/4 utakmice nisam izveo tim u najjacem sastavu...strasno :D
Jesu li šta mijenjali u savezima. Prvi put nam se dešava da igramo protiv nižih levela, čak jedan savez igra svoj prvi turnir :confused:
Koliko puta ste prestajali sa top elevenom? haha
Revans u Ligi Prvaka, odlicna igra i visoka pobeda protiv jakog protivnika. Posle dosadnog prvog poluvremena, na 1:0 prelazim na igru po krilima i nakon crvenog protivnik se raspada na proste faktore.
Attachment 73017
Attachment 73018
Attachment 73019
Pu, debili, sve vam jebem!!! I vama je ovo normalno???
Attachment 73020
Ili ovo???
Attachment 73021Attachment 73022