Hvala :D
Printable View
Dve pobede danas:
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...04fcd97361.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...c16a300967.jpg
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Posle max ucinka u prvih sest kola, danas prvi poraz. Trening koji uvek uradim ujutru je odradjen tek popodne i nakon pobede u Ligi sampiona, vec za tri sata duel u Ligi protiv dobrog protivnika. Dva igraca u vezi nisu mogla igrati zbog suspenzija a kada je u prvih 15-tak minuta povredjen vezni igrac a drugi vezni dobio zuti, znao sam sta se sprema. Ekipa nije licila na sebe a protivnik je ocigledno bio mnogo sveziji.
Od pocetka ove sezone dosta povreda i kartona iako igram ment norm i presing nizak. O moralu igraca da ne govorim...
Attachment 72585
Attachment 72586
Povrede se lako saniraju, ali moral i kartoni nikako. Danas ako potrošim 20 plavih kofera sutra će da mi traže još 6.
Svi na stadion za forumski derbi, šefe samo opušteno 2-3 gola dosta. Nemoj da se brukam :o ;)
Liga Šampiona runda 4
Nakon 2:2 kod kuće protiv istog protivnika izgleda kao da se diže forma ali to ćemo tek vidjeti sutra u kupu protiv Zenita
Attachment 72597
Liga runda 7
Golman Wicks i dalje teroriše :o Evo detaljan izvještaj, nema potrebe da mnogo pišem sve se vidi sa slike
Attachment 72598
Opet bez 2 prvotimca Kweuke i Gila, pa moram da izmišljam nove formacije :rolleyes: . Baš su me napali kartoni, 3 žuta u prosjeku po utakmici a igram normal uklizavanje.
Idemoooooooooooo
Liga Tabela
Attachment 72599
Historija mog igranja top elevena u jednoj slici
Attachment 72600
Posle poraza od 1:2 u gostima velika pobeda nad istim timom sto me vraca na 1. mesto grupe :D
Attachment 72601Attachment 72602
U ligi iznenadjujuce laka pobeda protiv nesto kvalitetnijeg tima sto
me zadrzava na drugom mestu :D
Attachment 72603Attachment 72604Attachment 72605
Odlican soping jutros: 4 nordgena za samo 5 tokena. Doduse, samo je jedan igrac najskuplji nordgen na ovom nivou ali mozda i bolje tako trosio bi tokene protiv ludaka a ne bi kupio igraca.
Attachment 72612
Attachment 72613
Attachment 72615
Attachment 72616
Moze neko da mi slika koja sve dostignuca postoje posto sam siguran da ih nisam dosta otvorio :D
Stanje u prvenstvu:
Attachment 72630
Tabela u prvenstvu:
Attachment 72631
Tabela u LŠ iako sam lvl 48, a ova trojica ispod lvl 49 :)
Attachment 72632
Lagana pobeda u Ligi protiv dobre ekipe na papiru. Vec u 18. minutu je bilo 0:3 a i protivnik je imao peh da mu igrac dobije dva zuta u roku od tri minuta.
Mozda je razlog poraza u po meni cudnoj formaciji protivnika.
Attachment 72635
Attachment 72636
Attachment 72637
Pobeda nad ekipom Nelly (Engleska) koja mi je prosle sezone nanela jedini poraz u ligi (3:2 na njihovom terenu)
U medjuvremenu smo postali prijatelji u TE pa i ove sezone igramo zajedno u ligi...Pocelo je lagano,ali me je dosta
namucio pred kraj,sobzirom da ima dosta losiji tim u odnosu na proslu sezonu,i jedan od slabijih u citavoj ligi dobro se drzi na 6. mestu :D
Moja pozicija se i dalje nije menjala (2.) sutra LS i liga,u obe utakmice sam favorit na papiru ali videcemo :D
Attachment 72640
Malo sam osvježio boje kluba, mada za utakmice saveza ću i dalje koristiti garnituru AC Milana (svi imamo zvanične komplete zahvaljujući kapitenu) ;)
Attachment 72641
Kup 1/16 finala, utakmica 2
Attachment 72642
Nisam mogao da pratim i zahvaljujući navijačima prošli smo daljeeeee
Liga runda 8
Attachment 72709
Ovdje sam očekivao poraz, ali Nordeus je odlučio da me počasti pobjedom iako opet nisam pratio. Hmmmm možda bolje igraju bez menadžera :confused:
Spathis, nakon loše prošle sezone, opet je jedan od najboljih u ligi. Danas je ostvario 250 asistenciju u karijeri
Attachment 72710
Malo taktičko nadmudrivanje... :D
Attachment 72657
Jesam li ja lud ili su skratili kup za 1 kolo? Sada počinje od 2. kola...
Ti tek sad skonto.:) Sad više nema ispadanja u pretkolu kupa. Dobro je to jer sad bi kup trebao biti pravedniji jer je duplo manje klubova pa će i razlika u kvalitetu biti manja. Morali su skratit zbog Super Lige. Isto tako oni koji udju u Super Ligu sa treće pozicije u Ligi Šampiona igraju 2 utakmice manje.
Jel postoji neka potvrda ili dokaz da premije igracima stvarno uticu na njihovu bolju igru?
E odlicno,ja igracima dajem minimalnu premiju za LS ali planiram da im povecam
barem sad za 6. kolo zato sto mi je doveden prolaz u pitanje jer sam remizirao sa ekipim
koju sam u 1. kolu pobedio 4:0 a sobzirom da imam jedan od najboljih timova u takmicenju
steta bi bilo da protracim to...Koliku premiju dajes igracima?
Evo inace i slika sa danasnjih utakmica
Attachment 72670Attachment 72671
Liga ponovo pobeda i prvo ovosezonsko izbijanje na vrh tabele :D
Attachment 72672Attachment 72673
Uvek max bonus... Bolje da daš max bonus za prvu utakmicu, pa posle smanjiš ako dobiješ visokim rezultatom, nego da kiksneš u prvoj, pa posle juriš rezultat sa max bonusom... Isto i u grupi LŠ, daš max bonus na prve utakmice, pa ako se rano plasiraš, isključiš posle...
Brazilac Renato Castro je napustio Belgrade United... Doveden je preko agenta za 19 tokena... 2. po broju odigranih utakmica, 3. strelac i 4. asistent kluba... Osvojio je 4 lige i 1 Ligu šampiona...
Attachment 72685
Trenutno igram utakmicu LS na drugom profilu,koji mi sluzi kao referal,nije ni bitno
uglavnom pomocnik mi izbacuje ono ''Vodimo,mogli bi da se fokusiramo...bla bla bla'' ja pogledam rezultat 0:0,taman da slikam 1:0 za mene
Slucajnost ili? Jel se desavalo nekom jos?
Irac Cian McDonnell i Čeh Stanislav Klement su napustili Celtic 1888... Zajedno su došli u klub pre 8 sezona, a sada karijeru nastavljaju, opet u istom klubu... Osvojili su po 15 trofeja sa klubom, 8 liga, 5 LŠ i 2 kupa...
Attachment 72695Attachment 72696
Napred Mačvaaaa
https://youtu.be/nAxivLvt6-k
Idemooooooooooo
Liga šampiona - Runda 5
Attachment 72711
Liga - Runda 9
Attachment 72712
Mislim da me bot kopira :rolleyes:
Liga - Runda 10
Attachment 72716
Fina mu ekipa :o
Kup - 1/8 finala, Utakmica 1
Attachment 72717
Mnogo dosadna utakmica, skoro da se ništa nije dešavalo. Bitna pobjeda u gostima protiv daleko jače ekipe. Izgleda da ima poteškoće protiv moje taktike pa pokušava neke divlje formacije.
Ja sam asistenta davno isključio, nije normalan hahahahaha